Visma-lezing: op de zeebaars met Mehmet

12 maart 2018 | Redactie

Wie de zeebaarsvisserij een beetje volgt is vast wel eens de naam Mehmet Büyükyilmaz tegengekomen. Mehmet is een fanatieke zeebaarsvisser die zijn avonturen en kennis graag deelt met andere sportvissers. De prostaffer van het merk Cinnetic zal op de Visma dagelijks een lezing geven over de zeebaarsvisserij en dat mag je als zeevisser of roofvisser natuurlijk niet missen.  

 

Mehmet Büyükyilmaz met een fraaie zeebaars...

 

Mehmet Büyükyilmaz

Als zeebaarsfanaat vindt Mehmet het ook leuk om het wedstrijdelement toe te voegen bij het vissen. Samen met partner-in-crime Siu de Moor streden de twee een competitie uit waarbij het publiek via Facebook kon meedoen om te raden wie van de twee de meeste vis zou vangen en welke afmetingen die vissen zouden hebben. Onder de titel ‘Fiiish Master the Battle’ werd deze strijd vanuit de boot uitgevochten over drie wedstrijden, zowel op zoet als op zout water.

 

 

Cinnetic

In de lezing zal Mehmet in een halfuur ingaan op zijn visie over het zeebaarsvissen, waarbij de belangrijkste onderwerpen voorbijkomen, zoals de keuze van het kunstaas in relatie tot de seizoenen, het getij en het weer. Ook komt het materiaal voorbij en het thema ‘Stekkenkennis’. Mehmet zal tevens ingaan op het onderwerp ‘zwevend op de zeebaars’. Niet vissend vanuit een zwevende luchtballon, maar met een in het water zwevende aanbieding van (kunst)aas. Een veelbelovende eerste Visma-lezing van deze vloggende Rotterdammer.

 

 

 

Online kaarten bestellen

Je gaat het allemaal meemaken op de Visma, en denk eraan: houd de website of Facebookpagina in de gaten voor nieuws en details over de programmering. Zorg dat je erbij bent en bestel je kaarten op tijd met korting online:  klik hier!

 

Klik hieronder voor deel 1 van Fiiish Master the Battle op zeebaars tussen Siu de Moor en Mehmet Büyükyilmaz

 

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.