Rederboat 4519: alu visboot met veel standaard opties

12 maart 2018 | Redactie

Rederboats uit Assendelft is een ervaren bedrijf dat aluminium boten bouwt en in overleg met de opdrachtgever alles naar wens kan uitvoeren en inrichten. Uitgangspunt is kwaliteit, service en een tevreden klant. Dat Rederboats tevens de bouwer is van een mooie visboot is extra interessant. Deze Rederboat 4519 heeft standaard al een mooie hoge opbouw van 4 mm aluminium.

 

Robuust en degelijk: de Rederboat 4519...

 

Rederboat

Het leuke van de Rederboat 4519 zit hem niet alleen in de mooie afmeting van 4,50 meter lengte en 1,90 breedte, maar ook in de diepgang van slechts 10 cm, de standaard hengelbergruimte en de bekleding van de boot. Met deze specificaties heb je een solide visboot die je bovendien eenvoudig kunt uitbouwen en opbouwen.

 

 

Met veel standaard opties...

 

Montagesteunen

Dat opbouwen moet natuurlijk met een buitenboordmotor (maximaal 25 pk), maar ook voor een elektromotor en fronttroller is aan montagesteunen gedacht bij de opbouw. De boot is verder uitgerust met vier kikkers en twee steunen voor (Scotty) hengelhouders.  Een visboot dus met veel standaard opties waarmee je gezien mag worden!

  

Meer informatie? Kijk op de website of mail voor prijzen en details naar info@r-ts.nl

 

 

 

 

Met mooie bekleding en hengelkasten...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.