Alle topmerken fishfinders op de Visma bij MDSI

14 maart 2018 | Redactie

Op de vijftigste Visma is MDSI (Marine Depth Sounders International) natuurlijk aanwezig. Op stand nummer 2, direct na de ingang aan de linkerkant, kunnen de bezoekers de nieuwste sonar- en gps-apparatuur van de beste merken bewonderen en alle info inwinnen bij Gerk en Mathieu van Dijk.

Ook Jasmijn - Pip Fishing - van Hulsen kan niet zonder haar Raymarine Axiom7 van MDSI...

 

MDSI

MDSI is al jaren met de winkel in Amsterdam en als standhouder op hengelsportbeurzen steun en toeverlaat voor veel bootvissers die met apparatuur van MDSI rondvaren. Maar de modellen fishfinders en ook de elektromotoren vinden tevens vaker hun weg naar andere gebruikers in de hengelsport zoals de kleinste fishfindermodellen voor bellyboten, kajaks en rubberboten van karpervissers.

 

Meedoen met een leuke MDSI actie om Scotty producten te winnen? Klik dan hier... (tot 16maart a.s)

 

Topmerken

Wat de fishfinders betreft is de belangstelling altijd erg groot, met name omdat MDSI de topmerken naast elkaar verkoopt en dus ook goed neutraal kan adviseren bij een vergelijking. De populairste Humminbird Helix, Raymarine Axiom 7, Lowrance Gen3 en de opkomende Garmin modellen zijn bijvoorbeeld alle aanwezig en op voorraad.

 

Je bellyboot aankleden met Scotty producten? Bij MDSI hebben ze sowieso al twaalf mogelijkheden...

 

FloatPlus

Nieuw in het assortiment is het opzienbarende FloatPlus systeem (een kleine maar zeer krachtige elektromotor met afstandbediening) voor bellyboats en kajaks. MDSI heeft ter introductie van dit fantastische product een speciale beursactie: indien men een FloatPlus systeem op de stand nummer 2 koopt, mag men gelijk voor 150 euro aan Scotty producten geheel gratis erbij zoeken. Uiteraard heeft MDSI ook elektromotoren voor boten voor zowel zoet als zoutwater van het merk MinnKota en Motorguide. Kortom: ook voor het inrichten van je boot, kajak en bellyboat ben je bij MDSI aan het juiste adres! En dat adres op 23, 24 en 25 maart is in Ahoy Rotterdam, vlak na de ingang linksaf!

 

 

Ook de FloatPlus-aandrijving voor de bellyboot is te koop via MDSI...

 

Online kaarten bestellen

Je gaat het allemaal meemaken op de Visma, en denk eraan: houd de website of Facebookpagina in de gaten voor nieuws en details over de programmering. Zorg dat je erbij bent en bestel je kaarten op tijd met korting online:  klik hier!

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.