Lureparts trekpleister voor de zelfbouwers

15 maart 2018 | Redactie

Ook de populaire stand van Lureparts.nl maakt zich weer op voor de Visma en de crew kijkt weer uit naar dit prachtige evenement in Ahoy Rotterdam. De standplaats is onveranderd: gelijk bij de ingang rechts op standnummer 3. Lureparts is dé leverancier voor onderdelen voor de doe-het-zelver en zelfbouwers van kunstaas als spinners, jerkbaits, chatterbaits, softbaits en nog veel meer.

Zelf je softbaits van kleurpatronen voorzien…

 

Eigen creaties

Tussen de kraaltjes, ruitertjes, spinstangen, haken, streamermaterialen en softbaitmallen is er in het assortiment weer heel wat nieuws te vinden. Vind je het leuk om te knutselen met eigen creaties, of om een kunstaasje zelf op te bouwen volgens de gebruiksaanwijzingen op de site van Lureparts, ga dan zeker even langs op de Visma, want dit is dé gelegenheid om uitleg te krijgen bij alles van het team onder aanvoering van Oscar Wissink.

 

lureparts 02
Continue demonstraties op de stand…

 

Lureparts

Ook dit keer heeft de firma weer twee topbouwers bereid gevonden hun kunsten  te vertonen. Henk Graafsma zal op zondag zijn bouwkunsten qua Streamers en Spinner(bait)s vertonen. Anne Brommer zal op vrijdag en zaterdag zijn Spinnerbouw-gaven weer laten zien! Uiteraard vinden er ook doorlopend demo’s plaats op de stand. Heb je vragen, schroom niet die stellen want de bemanning van Team Lureparts (Leo, Frans, Gerald, Koen en Oscar) zal ze graag beantwoorden.

 

lureparts 03
Nieuwe materialen voor het maken van tubeflies en grote koppen op streamers…

 

Online kaarten bestellen

Je gaat het allemaal meemaken op de Visma, en denk eraan: houd de website of Facebookpagina in de gaten voor nieuws en details over de programmering. Zorg dat je erbij bent en bestel je kaarten op tijd met korting online. Voor je het weet is het zovér:  klik hier!


 

lureparts 04


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.