Combat shad nu ook in Nederland verkrijgbaar

15 maart 2018 | Redactie

Doordat de specialisten bij Fish Inn altijd erg kort op de trends zitten, hebben ze weer een pareltje in handen met de Combat shad. Als eerste verdeelpunt in Nederland van deze shad zit je bij Fish Inn op de eerste rang. De Duitse Combat shad straalt vangkracht uit. Het geribbelde profiel zorgt voor veel trillingen die zowel tijdens het werpen als bij het verticaalvissen voor een sublieme actie zorgen. Met veel kleurvarianten is de 12,5 cm lange Combat shad onweerstaanbaar voor de roofvis uit het  zoete én zoute water.

Combat shad: onweerstaanbaar…

 

Combat shad

Op sommige visdagen kun je slechts voorzichtige aanbeten krijgen. Deze worden vaak gemist omdat de vissen zo pietleuterig bijten. Een Combat shad brengt hier verandering in. Door de sterke knoflooksmaak en het ingegoten zout beseft de roofvis pas na enige tijd dat hij is gevallen voor een namaakvisje! Hierdoor heb je als visser veel meer tijd om de haak te zetten.
 

combat shad 02
In mooie kleuren met mooie namen…

 

De Combat shad kun je klassiek vissen met een loodkop, of met behulp van de ingegoten ruimte voor een offsethaak met finessemethoden als dropshot, Texasrig of Carolinarig. Met keuze uit acht kleuren zit de vangende kleur voor jouw perfecte visdag er altijd bij. De Combat shad is jouw ideale partner op de dagen dat de vissen net dat beetje extra nodig hebben! Kijk op de website van Fish Inn voor meer details.
 

combat shad 03
Je kunt er weinig fout mee doen…

Lees meer over:
Fish Inn Venlo Combat shad

Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.