Trending op Visma: forel met Eddy the Spoonmaster!

16 maart 2018 | Redactie

Het deskundige team van Forelshop staat op de Visma klaar om bezoekers van demonstraties en informatie te voorzien over het forelvissen. Deze specialistische tak van sportvissen kent veel belangstelling en liefhebbers die niet alleen de kneepjes van het vak willen leren, maar culinair ook nog eens op hun wenken worden bediend in de forelvijvers van Nederland en België.

 

Altijd drukte aan de stand van Forelshop...

 

Forelshop

Op de stand van Forelshop.be beantwoorden de specialisten alle vragen over het succesvol forelvissen. Dus ook voor het modern actief forelvissen met de tremarella-techniek ben je hier aan het juiste adres en zowel wedstrijdvissers als recreanten zijn welkom. Forelvissen hoeft immers niet moeilijk te zijn, maar wanneer je weinig vangt, kun je dit vaak al in 5 minuten uitleg verbeteren!

 

 

Meet Eddy the Spoonmaster!

 

Spoonmaster

Zoals gezegd worden er op de dagen 23, 24 en 25 maart a.s. door Forelshop.be diverse demonstraties gegeven. Momenteel is het nieuwe ‘spoonfishing’ in forelvisland bijvoorbeeld behoorlijk trending. Eddy ‘de Spoonmaster’ zal dagelijks  spoonfishing-demonstraties geven. Een aparte  en echte leuke manier van vissen. Niet alleen voor forelvissen, maar ook op baars en andere vissoorten is dit een ‘funny way of fishing!’

 

Benieuwd naar dit allemaal? Bezoek dan Forelshop.be op de Visma 2018!

 

 

Forelvissen kan iedereen, maar goed forelvissen kun je leren...

 

Online kaarten bestellen

Je gaat het allemaal meemaken op de Visma, en denk eraan: houd de website of Facebookpagina in de gaten voor nieuws en details over de programmering. Zorg dat je erbij bent en bestel je kaarten op tijd met korting online. Voor je het weet is het zovér:  klik hier!

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.