Slapeloze nachten: de Lund Fury Deals

16 maart 2018 | Redactie

Reken maar dat de Lund Fury Deals van IJsselsport veel sportvissers al een slechte nacht hebben bezorgd. De scherpe aanbiedingen van 'n Lund Fury 1400 of 1600 visboot inclusief klasse Pega-trailer en Mercury buitenboordmotor is dan ook bijna een nu-of-nooit-actie. De Deals gelden nog tot 31 maart a.s. en zowel de 1400 als de 1600 Fury staat prominent te pronken op de Visma op 23, 24 en 25 maart a.s. Dé gelegenheid om nog één keer goed na te denken en in  Ahoy een knoop door te hakken?

 

Een droom onder handbereik; de Fury 1600 SS...

 

Consoleboot

Vorige keer schreven we over de prachtige Fury 1400 Tiller, die met een prijs net onder de 15.000 euro bij deze deals over de toonbank gaat. Sommigen bootvissers zweren echter bij een consoleboot in de 1600 maat: met zijn 493 cm lengte is de Fury 1600 SS iets groter dan de 1400 en altijd uit de wind tijdens het varen van lange afstanden naar de beste stekken en weer terug naar de trailerhelling. Een verschil dat je misschien het beste ervaart bij windkracht 5 uit het oosten wanneer je in een Tiller uitvoering even niet achter de console (met optionele ruit) kunt wegkruipen.

 

 

Met console lekker uit de wind op topsnelheid...

 

Lund 1600 Fury

De Lund 1600 Fury is het voorbeeld van zijn grotere broertjes met de extra functies die het mogelijk maken voor maximale ‘fishability’ tegen een zeer betaalbare prijs. De 1600 heeft aan twee zijden hengelopbergvakken voor maximaal  twaalf hengels, een bun van 37 liter met een pomp waarmee zuurstof wordt toegevoegd en een groot werpdek dat het gemak dient dat je volgens de gebruikers alleen bij een Lund goed kan ervaren.

 

 

Logistieke indeling...

 

Visma primeur

Tijdens de vijftigste editie van de Visma in Ahoy pakt IJsselsport weer groots uit op 23, 24 en 25 maart. Naast de 1400 en 1600 Fury’s kun je er tevens genieten van een  1650 Rebel XS, een 1675 Pro Guide, een 1875 Renegade en een 2075 Pro-V Bass XS. Tevens is er op de zaterdag (24 maart) een primeur waarover je op deze website nog de details kunt lezen in de aanloop naar de Visma. Stay tuned!

 

 

Hier nog één keer de Deals om van wakker te liggen...

 

Tot 31 maart

We zeggen het nog één keer: de Deals met de 1400 en 1600 Fury’s van Lund eindigen op 31 maart a.s. Kom dus nog even met je vismaat naar stand nummer 10 & 11 van IJsselsport en laat je overtuigen van de kwaliteit van deze topboten! Bekijk hier nogmaals de deals van IJsselsport en lees de details van de Fury, de Mercury en de Pega trailer.

 

Een prachtige 'werkruimte'... 

 

Online kaarten bestellen

Je gaat het allemaal meemaken op de Visma, en denk eraan: houd de website of Facebookpagina in de gaten voor nieuws en details over de programmering. Zorg dat je erbij bent en bestel je kaarten op tijd met korting online; voor je het weet is het zover:  klik hier!

 

 

 

 

 

Prachtige indeling met veel bergruimte voor hengels en materialen...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.