Power Minnow supertrio van Rapture

05 april 2018 | Redactie

Een fraaie softbait die Rapture uitbrengt is de Power Minnow. Omdat de shad in drie staartuitvoeringen verschijnt, is deze shad er eentje met meerdere gezichten en voor verschillende technieken. De Fork Tail, Hummer Tail en Curly Tail hebben alle drie een uiterst verleidelijk staartje.

 

 

Rapture

Dit supertrio van Rapture heeft al menige roofvis in de luren gelegd met die staartjes. Terwijl de Fork Tail een beproefde shad is bij het verticalen, beschikken de Hummer Tail en Curly Tail over een ragfijn staartje aan een dunne staartwortel. De actie die daaruit voortkomt is uiterst subtiel en werkt erg goed bij de voorzichtige rovers.

 

 

De Hummer Tail is zowel werpend als verticaal te gebruiken...

 

Power Minnow

De drie uitvoeringen van de Power Minnow (aangeboden per zes in een verpakking) verschijnen in twee afmetingen; 10 en 11,5 cm. De binnenzijde van de transparante shad heeft een attractieve holografische werking, terwijl het opvallende oog onder de oppervlaktelaag zit en dus niet snel zal loslaten. De vijf kleurstellingen zijn Perch, Natural Shad, Brownie, Clown Chartreuse en Ocean Shiner. Gezien bij Hengelsport Sappemeer, verdeeld door Evezet.

 

In vijf mooie kleurtjes...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.