Proefvaardag Yamaha Marine dit jaar op 27 mei

09 april 2018 | Redactie

Vorig jaar was het al een succes en dit jaar wordt hij weer gehouden: op zondag 27 mei 2018 is er wederom de Proefvaardag van  Yamaha Marine. Een uniek watersportevenement voor de Nederlandse watersporter. Aan de steiger bij Strandpaviljoen Bremerbaai in Biddinghuizen liggen op zondag 27 mei een twintigtal boten van tien verschillende bootmerken klaar voor een proefvaart, met daarop diverse Yamaha buitenboordmotoren. 

Een mooi bootje of Yamaha bb-motor uitproberen? Het kan op zondag 27 mei 2018!

 

Proefvaardag 

Voor deze Proefvaardag kun je vrijblijvend, zonder afspraak, een proefvaart maken. Wil je verzekerd zijn van een proefvaart, meld je dan vooraf aan via de website www.debesteboten.nl en geef daarbij aan met welke boot je op die dag wilt proefvaren. Vervolgens krijg je per e-mail een bevestiging van de aanmelding en volgen tevens verdere instructies. Deelname aan de Proefvaardag van Yamaha is gratis, maar geschiedt wel op eigen risico.
 

proefvaardag 02
Noteer de datum…

 

Yamaha Marine 

Het dealernetwerk van Yamaha Marine vertegenwoordigt een groot aantal soorten boten en merken. Uiteenlopend van open boten, console boten, tenders, sloepen, cruisers, opblaasbare boten en RIB’s tot aluminium (vis)boten. Door een hechte samenwerking met verschillende botenbouwers, kan Yamaha Marine, samen met haar dealers, een serie boot-motorcombinaties aanbieden, specifiek voor de Nederlandse markt. De ervaren watersporter weet dat de vaareigenschappen van een boot mede bepaald worden door de motor, en daarom biedt Yamaha een zeer brede line-up van viertakt buitenboordmotoren in de segmenten Portables, Mid Range en High Power. Daarmee heeft Yamaha voor elke boot een buitenboordmotor die zorgt voor de beste prestaties. Een uitgelezen moment om dit in de praktijk te kunnen uittesten.

proefvaardag 03
In 2017 scheen het zonnetje tijdens de Proefvaardag…

 

Ook Buster en Linder

Vorig jaar was er erg veel belangstelling voor de mogelijkheid tot proefvaren. Strandpaviljoen Bremerbaai in Biddinghuizen is een prachtige locatie om proef te varen, want iedereen op het water heeft de ruimte. Het strandpaviljoen biedt een fraai uitzicht over het water en in de omgeving is voldoende parkeergelegenheid. Iedereen is welkom! Op de website www.debesteboten.nl vind je verdere informatie over de Proefvaardag.

 

Deze dag wordt in samenwerking met de volgende bootmerken georganiseerd: Buster, Yamarin, Crescent, Linder, Pioner, Dock, YAM en Capelli Tempest. Ook boten van de prestigieuze merken Waterdream en Jeanneau liggen klaar voor een proefvaart.

 

proefvaardag 04


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.