Roofvisdag bij Fish Inn op 14 april

10 april 2018 | Redactie

Zaterdag 14 april staat bij Fish Inn in het teken van de roofvis. Omdat de gesloten tijd voor veel roofvissers erg lang kan duren heeft Fish Inn in Venlo een roofvis opendeurdag georganiseerd. Deze dag is voor elke sportvisser toegankelijk en staat in het teken van kortingsacties, demonstraties en informatie van prostaffers van de beste roofvismerken.

 

Fish Inn

De winkel in Venlo is weer helemaal up-to-date gemaakt en zijn alle nieuwe producten voor 2018 al netjes ingeruimd in de schappen. Ook zijn er enkele merken toegevoegd aan het assortiment, denk hierbij aan Keitech shads, Bass Assassin shads, Quantum hengels & Mann’s shads en het nieuwe Spro Freestyle pakket. Iedere prostaffer geeft de bezoeker graag tekst en uitleg.

 

Roofvisdag bij Fish Inn op 14 april 2

Ook het merk Freestyle vind je bij Fish Inn in de rekken tijdens de Roofvisdag...

 

Roofvisdag bij Fish Inn op 14 april 3

 

Quantum

Merken als Floatplus, Momoi, Reins, Quantum, Zebco, Savage Gear, Rozemeijer, Waterwolf, Spro, Henk Simonsz, Westin, Gamakatsu, Deeper, Fox Rage, Salmo, Minnkota, Humminbird, Lowrance en Hearty Rise zullen op deze dag aanwezig zijn. De vertegenwoordigers van deze merken kun je alle vragen stellen en tonen hun kunstaas in het speciale kunstaaszwembad.

 

Kortingsacties

Er lopen op deze dag een aantal superscherpe acties. Denk hierbij aan 10% korting op alle thermopakken. Een mooie gelegenheid om een warmtepak juist in het voorjaar aan te schaffen door die korting. Ook zal er een 10% kortingsactie zijn op alle roofvishengels, wie weet komt de hengel die normaal net boven je budget lag hierdoor wel binnen handbereik. Bij Fish Inn is er een groot aanbod aan hengels op voorraad, zodat je een aankoop direct mee naar huis kunt nemen.

 

Koffie

De Roofvisdag wordt een gezellige dag die zowel voor de beginnende als de gevorderde roofvisser erg interessant zal zijn. Iedereen is zaterdag 14 april vanaf tussen 9 en 17 uur welkom op de Doctor Cuypersstraat 24 in Venlo. De koffie staat klaar!

 

Roofvisdag bij Fish Inn op 14 april 4

 

Alvast een voorproefje van het roofvisassortiment? Kijk dan hier...

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.