Arca: licht carbon voor light tackle

11 april 2018 | Redactie

Licht vissen op roofvis is weer aan het terugkomen dankzij de finesse technieken en het streetfishing. Lekkere hengels hiervoor vind je dus ook vaker in de hengelsportzaak. De prijzen variëren enorm. Voor een betaalbare streetfishing of spinstok heeft Arca twee leuke modellen uitgebracht met de Urban Pirate en de Spinning Course ST.

 

Arca Urban Pirate

De Urban Pirate is een mooi carbonstokje dat in de lengte 180 cm verschijnt in twee uitvoeringen: een ééndelige witte en een tweedelige rode hengel, voorzien van eenpootsogen. Met een werpgewicht tot 25 gram en een gevoelig topje voor een zeer goede registratie kun je deze heel mooi voor uiteenlopende technieken en kanticaalwerk gebruiken, in de stad of daarbuiten natuurlijk.

 

Urban Pirate: in twee kleuren...

 

Spinning Course ST

De Spinning Course ST verschijnt in meerdere modellen; vijf in totaal. Alle zijn tweedelig, hebben een mat afgelakte finish, eenpootsogen, een ergonomische handgreep en een versterkte spigot-sluiting. De lichtste180 cm hengel is er in een uitvoering tot 9 gram en 14 gram werpgewicht. Daarnaast verschijnt de Spinning Course ST ook in een 195, 210 en 225 cm lange versie, die respectievelijk een werpgewicht van 18, 12 en 15 gram kunnen verdragen. Voor het lichte spinwerk met light tackle.

 

De Spinning Course ST verschijnt in vijf uitvoeringen...

 

Kijk voor meer hengels op de website van Arca.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.