Workshop buitenboordmotoren op open dag Sneek

12 april 2018 | Redactie

Van Wieren Watersport is een van de vijftig watersportbedrijven van watersportboulevard ’t Ges in Sneek die op zaterdag 21 april  van 10 tot 17 uur open huis houden. De exclusieve dealer van Buster (vis)boten en dealer van Yamaha buitenboordmotoren houdt onder meer een workshop voor buitenboordmotoren (tot 15 pk) en je kunt een proefvaart maken met een Buster XL of Buster Phantom.

 

Wel eens in een Buster Phantom gezeten? Zet je dan maar schrap…

 

Van Wieren Watersport

Naast de activiteiten van Van Wieren Watersport is er veel meer te doen op Watersportboulevard ‘t Ges, gelegen in het hartje van het Friese watersportgebied. De open dag  is voor alle watersportliefhebbers van alle leeftijden, of je nu op een motor- of zeiljacht vaart, je vakantie aan het water viert, of lekker met je visboot het water op gaat. De deelnemerslijst weerspiegelt dat.

 

 

Activiteiten

Het wordt een feestelijke dag  met uiteenlopende activiteiten. Op vakantieboerderij Broeresloot is er een gratis maritieme fotoshoot. Bij verschillende bootverhuurbedrijven kun je de huurboten bekijken en ook gratis een boot laten taxeren kan-  bij Vivante Yachts. Friesland Zeilen geeft een workshop manoeuvreren in kajuitzeiljacht Fox 22 en houdt een bootshow met Zweedse klassieke daysailers. Ook kun je kijken hoe een Tirion 21 boot wordt afgebouwd.

 

Workshop

Bij Van Wieren Watersport kun je alles te weten komen over de fraaie aluminium Buster S en M visboten, die in een speciale Fish-uitvoering geleverd kunnen worden. Verder zijn de volgende Busters te bekijken: Buster Mini sport combinatie Yamaha F9.9; Buster S1 combinatie Yamaha F15; Buster XL combinatie Yamaha F100; Buster XL Pro combinatie Yamaha F115; Buster XXL combinatie Yamaha F150 en Buster Phantom combinatie 2 x Yamaha F350.

Voor de workshop en de proefvaarten bij Van Wieren dient men zich wel vooraf aan te melden. 

 

Nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje op de vernieuwde website van het bedrijventerrein. 

 

De Buster M is met een speciale vis-upgrade uit te voeren...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.