Powerdrive Micro: nieuwe ‘instap’ frontroller Minn Kota

13 april 2018 | Redactie

De Minn Kota Powerdrive is een van de meest gebruikte fronttrollers op de visboten van wedstrijdvissers en roofvisfanaten. De mogelijkheden van deze motor zijn bijna eindeloos, zeker in combinatie met een moderne Humminbird-fishfinders. Voor 2018 heeft Minn Kota met de Powerdrive BT 45 LB i-Pilot Micro een prijsvriendelijk instapmodel op de markt gebracht dat toch beschikt over de nauwkeurigste SpotLock functie ooit en tal van andere functionaliteiten.

 

Met de nauwkeurigste SpotLock ooit...

 

Powerdrive BT 45LB

Met 45 lb stuwkracht is de Powerdrive BT 45LB (137 cm / 12V) krachtig genoeg voor kleine tot middenformaat visboten. Ook de schachtlengte van 137 cm overbrugt  voldoende hoogte voor dat segment boten. De populaire SpotLock functie is anno 2018 zeer nauwkeurig en laat je op de gewenste plek ‘ankeren’ met slechts minimale afwijking. Voor sportvissers een zeer belangrijke functie. Weet je niet zeker of 137 cm schachtlengte voldoende is voor jouw boot? Wanneer de kop van de motor ongeveer 30 cm onder water staat, is het meestal in orde. Lees hier meer informatie over de ideale positie.  

 

Voor de meeste visboten is de 45 lb stuwkracht van de Powerdrive Micro voldoende...

 

 

Twijfel je over de juiste schatlengte? Klik op de foto voor meer informatie...

 

Minn Kota

Met de meegeleverde Micro remote heb je alle basisfuncties binnen handbereik. Met deze afstandsbediening kunnen de volgende functies op de Minn Kota boegmotor in of uitgeschakeld worden: Spot-Lock, AutoPilot, CoPilot, sturen, snelheid, propeller aan/uit, alsmede de ‘haas’ functie. Door de 12 Volt aansluiting en aansturing heb je in principe aan één 105 Ah loodaccu genoeg aan boord, of natuurlijk een lichtere li-ion accu.

 

Technautic

Maar de Powerdrive 45 LB  kan nog meer. Met de te downloaden Minn Kota I-Pilot app kun je de motor koppelen aan je smartphone waardoor je de boegmotor met je telefoon kunt bedienen. Wanneer je dan nog meer functies wenst, kun je de elektromotor nog optioneel uitbreiden met een luxe Minn Kota i-Pilot BT remote voor alle i-Pilot functies en de Minn Kota Heading sensor voor een gemakkelijke routing en ook de befaamde Jog functie.

 

Minn Kota wordt in ons land, net als Humminbird, verdeeld door Technautic.

 

Draadloos verbonden via Bluetooth...of via de speciale app!

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.