Nieuwe Quantum Mann’s materialen in de Pro-shops

14 april 2018 | Redactie

Wie de Visma bezocht heeft, heeft kunnen zien met welke fraai nieuws het merk Quantum het nieuwe jaar begonnen is. Niet alleen de presentatie baarde opzien; ook de kwaliteit van de range nieuwe roofvishengels trok veel aandacht. En natuurlijk zagen de kenners meteen de ‘wedergeboorte’ van enkele beroemde Mann’s Minus pluggen en nieuwe shads dankzij de samenwerking van Quantum met dit Amerikaanse merk. Een van de eerste winkels die het gamma nieuwe producten in huis heeft gehaald is Hotspotfishing in Rijpwetering.

 

Agressor,  Detector en Vapor hengels...

 

Hotspotfishing

Hotspotfishing is Pro-shop geworden van Quantum Mann’s en dat zie je meteen terug in de kunstaasafdeling. De gezellige roofviszaak van Tom Markus in Rijpwetering heeft de nieuwelingen met de bekende namen van Mann’s al hangen, in de vorm van de Stretch-1 Minus en Minus-1, maar ook nieuwelingen als de Baby 1-Minus (5,5 cm) en vangers als de Q-Paddler (schoepstaart) en Q-Fish (V-staart) shads.

 

 

Dietmar Isaiasch met de nieuwe Quantum Manns Stretch 1-Minus...

 

Quantum Mann’s

Houd de berichtgeving in de gaten, want Quantum heeft onder aanvoering van Sales Director Dietmar Isaiasch ook een serie roofvishengels uitgebracht met de Agressor,  Detector en Vapor hengels. Deze serie verschijnt in uitvoeringen als Heavy Lure; Medium Lure; Micro Jigging; Finesse Lure & Jig en Extreme Jigging.

 

Let op de Smart Trigga greep bij de bovenste hengel...

 

Smart Trigga

De triggergreep-modellen van deze hengels hebben onder de naam Smart Trigga een knik van 30 graden gekregen om bij het vissen met een reel de ideale steun en vorm te creëren voor je hand en onderarm. Probeer dit vooral eens uit wanneer je deze onder ogen krijgt, want dit voelt zeker niet slecht aan!

 

 

Quantum Mann’s: op voorraad bij Hotspotfishing...

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.