Roofvisdag bij Raven filialen op zaterdag 28 april

26 april 2018 | Redactie

Zaterdag 28 april houdt Raven de jaarlijkse Roofvisdag. Tijdens deze dag worden allerlei activiteiten en demo’s gehouden in alle filialen. Daarnaast geldt het hele weekend 20% korting op roofvisartikelen online en in de winkels. Kijk welke activiteiten er zijn in de verschillende filialen van Raven, inclusief de nieuwe winkel in de Vrijbuiter-filiaal van Gouda. 

 

Roofvisdag

Een interessante dag voor alle roofvissers, de Roofvisdag bij Raven. In de winkels kun je terecht voor al je vragen en de beste aanbiedingen. Hier volgt een overzicht van de geplande activiteiten per filiaal. 

 

Lelystad

Bij Raven Lelystad kun je zelf ervaren hoe het is om in een bellyboat te varen. Deze is naar wens voorzien van een Float-plus aandrijving. Specialisten Edwin Roethof en Klaas de Vries komen langs met een aantal bellyboten waar je als bezoeker in kunt proefvaren. Voor de laatste tips en tricks op het gebied van softbaits en streetfishing komt Jordi Rakiman (JLpikeBusters) langs. MDSI - dealer van Lowrance, Float-plus, Scotty,  Raymarine, en Minn Kota zal de hele dag in Lelystad aanwezig zijn om alle technische vragen te beantwoorden. Bij aankoop van 75 euro aan roofvisspullen op deze dag kun je drie kwartier gratis vissen op de roofvisvijver bij Toms Creek. Ook kun je meedoen aan een gratis werpwedstrijd en leuke prijzen winnen. Herman Schuurman (prostaffer Shimano en visgids) en Camiel van Dijck geven demo’s van het riggen van shads met stingers, en het maken van Texas en Carolina rig systemen.

 

Roofvisdag Raven 02
Jordi Rakiman van JLpikeBusters is aanwezig in Lelystad voor uitleg over softbaits en streetfishing…

 

Steenwijk

Bij Raven in Steenwijk zijn eveneens bellyboat demo’s en kun je zelf ervaren hoe het is om in een bellyboat te varen. Ook is er een kunstaas rig demo door Kevin Roo, en is Henk Faas aanwezig voor al je vragen op roofvisgebied.

 

Tilburg

In Tilburg is bij de filiaal van Raven Rik Stads, roofvisspecialist en visgids, aanwezig. Er is een professionele boot aanwezig voor alle vragen over het bootvissen en de inrichting van de boot. Tevens is er een winactie om een dagje mee te gaan met Rik als visgids. Deze dag zijn er diverse workshops van onder meer leaders en onderlijnen knopen & softbaits riggen.

 

Roofvisdag Raven 03
Eddy te Mebel is bij Raven in Almelo…

 

Almelo

SPRO consultant Eddy te Mebel is bij de Raven filiaal in Almelo aanwezig voor advies en voorlichting. In de zaak staan diverse bellyboaten volledig uitgestald. Bas Lantink staat klaar om alle vragen omtrent bellyboten en rigs te beantwoorden. 

 

Gouda

Wist je al dat Raven ook in Gouda een filiaal heeft? Per 1 april 2017 is Raven ingetrokken bij de Vrijbuiter-vestiging met een grote hengelsport-afdeling. Bij Raven in Gouda kun je op de Roofvisdag terecht met al je vragen over streetfishing en het vissen met de verschillende soorten pluggen.
 

De acties op deze Roofvisdag zijn tevens online geldig en natuurlijk in de winkels. Kijk hier voor meer informatie.
 

Roofvis Raven 04

 

Roofvisdagen Raven 05
Ook in Gouda vind je tegenwoordig een Raven vestiging…

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.