Spannende meervalrigs voor een tros dauwpieren

04 mei 2018 | Redactie

Het vissen op meerval is mede door het gebruik van wormen in de kunstaasloze maanden april en mei in populariteit snel gegroeid. Een tros dauwpieren, aangeboden aan een dreg of een flinke enkele haak kan reuze effectief zijn om zo’n bakbeest te haken. De wijze van vissen kan zeer simpel zijn, maar moet natuurlijk wel met degelijk materiaal gebeuren.

 

Daar passen wel een paar dauwpieren in...

 

Fox Rage Cat

In het aanbod van Fox Rage, dat met het Fox Rage Cat assortiment de middelen voor de meervalvisserij aanreikt, tref je de juiste sterke onderlijnen aan waarmee je wormen het beste kunt aanbieden en natuurlijk ook dood aas, wanneer het weer toegestaan is. Een prachtige spannende techniek is het gebruik van een Subfloat Lite Rig.

 

Mooie aanbieding dankzij de Subfloat...

 

Subfloat Lite Rig

Het Subfloat inline gewicht zorgt ervoor dat je het aas op de juiste diepte kunt aanbieden en ook tergend langzaam in de stroming kunt laten uitwaaieren over dieptes of hotspots. De Subfloat zorgt er bij deze rig voor dat het aas altijd perfect wordt gepresenteerd en biedt met een trekkracht van 100 kg voldoende sterkte.

 

Of hang je de rig liever meteen onder de dobber...

 

Wormen

Heb je liever een enkele haak en geen standaard gewicht? Ook daar wordt voor gezorgd met de Rage Cat XS Powerpoint Single Hook rig. Deze onderlijn is ontworpen voor het presenteren van  wormen. Een veelzijdige rig die op diverse manieren kan worden gemonteerd, zoals onder een dobber of voor het statisch vissen met een gewicht op de bodem. Deze rig is gemaakt van extra sterke onderdelen zoals een 9/0 XS Powerpoint haak en een 100 kg sterke onderlijn.

 

Hengelsport Kruidenier

De Fox Rage Cat onderlijnen kun je onder meer verkrijgen bij Hengelsport Kruidenier in Haaksbergen en in de webshop.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.