Hele roofvislijn Weebass bij Hengelsport Hendriks

09 mei 2018 | Redactie

Hengelsport Hendriks in Ermelo heeft dit jaar zijn roofvisassortiment flink uitgebreid. Naast de bekende merken zoals Shimano, Spro, Abu Garcia en Berkley, heeft storemanager Martijn van den Bos de winkel rijkelijk gevuld met Weebass en Siam Spoon producten. Met het roofvisrijke  Veluwemeer en Wolderwijd voor de deur een goede beslissing.

 

Martijn van den Bos bij de fraaie roofvishengels van Hengelsport Hendriks

 

Hengelsport Hendriks

Hengelsport Hendriks is gevestigd in Kampeerwereld Hendriks en het is mooi te zien dat de hengelsport ook bij deze branche past en kamperen aan het water vaak met vissen gepaard gaat. Hengelsport Hendriks voert de hele roofvislijn van Weebass Benelux, waarmee de winkel als onderdeel van het 10.000 m² tellende Kampeerwereld Hendriks, Weebass A+ store en servicecentre is geworden.

 

 

Veel roofvismaterialen en kunstaas in Ermelo...

 

Ermelo

Een mooie hengelsportzaak om te bezoeken en hoewel het hele assortiment ook via de eigen webshop wordt aangeboden, loont het de moeite om eens langs te gaan bij de winkel in Ermelo, al was het alleen maar om die mooie verzameling hengels eens vast te houden en te beoordelen. Wie dat wil is altijd welkom van maandag t/m zaterdag aan de Harderwijkerweg 183 in Ermelo.

 

Kijk op de website voor een indruk van het assortiment.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.