Vangkracht en kleur in nieuwe Strike Pro toppers

12 mei 2018 | Redactie

Pike Master Lures bevoorraadt de hengelsportwinkels met de meest attractieve kunstaasjes, hengels, kleding en kleinmaterialen, waaronder de misschien wel bekendste jerkbaits als de Buster Jerks van Strike Pro. Met nog zo’n twee weken te gaan voor het roofvisseizoen weer losbarst, is bij de groothandel PML de voorjaarsorder aan nieuwe Strike Pro kunstaasjes binnengekomen met opvallende nieuwe kleuren

 

Bijna te mooi om mee te vissen...

 

Buster Jerk

De nieuwe kleuren vinden we onder meer bij de Buster Jerk (15 cm – 75 gram), Buster Jerk II (12 cm – 35 gram) en de Baby Buster (10 cm – 25 gram). De succesvolle vangers met de twee scherpe VMC dreggen waren al in aardig wat kleurstellingen verkrijgbaar, maar daar komen nu enkele fraaie nieuwe contrasterende en meerkleurige uitvoeringen van in de winkel.

 

Buster Jerks en Baby Busters in nieuwe kleuren...

 

Astro Vibes

Nieuw in het assortiment bij Strike Pro zijn de Flapjacks, Cranky X Deep & Astro Vibes (bladpilkers met ratel) die bekend zijn van de YouTube hit Perch Pro.

 

Ratelende bladpilkers: de Astro Vibes...

 

 

Lees ook het artikel over de Astro Vibes in Dé Roofvis...

 

Website

Interesse in deze Strike Pro producten? Vraag er naar bij de hengelsportwinkelier. Kijk voor meer kleuren en informatie op de website.

 

 

Cranky X Deep 

Flapjack...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.