Originele struintassen in SF luggage range Iron Claw

14 mei 2018 | Redactie

Originaliteit kun je de productontwikkelaars van Sänger en roofvismerk Iron Claw niet ontzeggen wanneer je naar de uitbreidingen in de SF (Streetfishing) luggage series kijkt. De mooie roodzwarte schoudertassen, ‘bags’ en rugtasjes hebben zeker een toegevoegde waarde voor de struinende roofvisser en stadse streetvissers.

 

Ook deze L heeft een bijgeleverde tacklebox...

 

Iron Claw

Met twee nieuwe ‘Swing Leg Bags’ in de maten S en L biedt Iron Claw de streetvissers een makkelijk waterafstotend tasje van 840D nylon voor een kleine hoeveelheid kunstaas, tools en accessoires. De bags bevestig je met twee riemen; één om je middel en één rond je bovenbeen.

 

De kleinere S-versie...

 

 

En zo draag je ze...

 

SF Swing Leg Bag

De S-versie heeft een hoofdvak van 20 x 14 x 10 cm, inclusief een tacklebox van 20 x 14 x 4 cm (S versie). De L-versie van deze SF Swing Leg Bag heeft iets meer ruimte met zijn hoofdvak van 30 x 20 x 14 cm. Ook deze L heeft een bijgeleverde tacklebox. Deze heeft een afmeting van 27 x 18 x 4 cm.

 

De SF serie bestaat uit nog meer nieuwe producten die de moeite waard zijn om te bekijken, zoals het SF Wild Vest en de SF Easy Swing.

 

Het SF Wild Vest...

en de SF Easy Swing...

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.