Onderscheidende Jaxon luggage voor alle disciplines

03 juni 2018 | Redactie

Het leuke van een merk als Jaxon is dat het niet alleen allround is in het maken van materialen voor elke hengelsportdiscipline, maar ook nieuwe patronen en kleurstellingen toevoegt aan de inventaris van menige hengelsportwinkelier. Het degelijke en betaalbare merk heeft een breed gamma in luggage voor de karpervisser, roofvisser, zeevisser en witvisser, en dat gamma mag gezien worden. We presenteren enkele voorbeelden…

 

Een onderscheidend en veelzijdig aanbod in luggage...

 

Mét en zonder boxen

Deze degelijke tas die met de codenaam UJ-XTA02 in de catalogus staat, heeft een dikke gevulde bodemlaag die hem afschermt tegen nattigheid en modder van de bodem. Een mooie grote binnenruimte waar je alle kanten mee op kunt en side pockets. Hij is er in twee uitvoeringen: eentje zonder de tackleboxen en eentje mét de zeven (!) tackleboxen en de naam UJ-XTX03. Afmetingen 44 x 27 x 35 cm.

 

 

Leefnettas

Leefnettassen zijn niet alleen handig om je leefnet te vervoeren, maar ook om de nattigheid en stank uit je auto te houden. Ook Jaxon heeft een mooie leefnettas in fraaie digi-camo kleuren, die niet alleen ruimte biedt aan je leefnet, maar ook aan je schepnet en diverse accessoires via de ruime pocket aan de voorzijde. Er zijn twee uitvoeringen met de diameter (UJ-XTW45C) 45 cm en diameter 50 cm (UJ-XTW55C). Daarnaast heeft het merk ook andere leefnettassen in diverse diameters en kleuren.

 

 

Onderscheidend

In de onderscheidende kleurpatronen heeft Jaxon ook een mooie tas die eveneens in twee uitvoeringen beschikbaar is: als ‘lege’ schoudertas en als een gevulde tas met twee tackleboxen bij de prijs inbegrepen. Deze heeft de afmetingen 46 x 18 x 26 cm en luistert naar de codenaam UJ-XTA07 (zonder boxen) of UJ-XTX05 (mét boxen).

 

 

Rugtas

Rugtassen zijn ideaal voor de struinende karpervisser, witvisser of roofvisser. Ook hier vind je bij Jaxon onderscheidende kleurtjes en camo-patronen. Een mooi voorbeeld is de UM-PLF01, een ruime rugtas met de afmetingen 44 x 27 x 47 cm die veel ruimte heeft en ook aan de buitenzijde aanvullende pockets kent.

 

 

Jaxon wordt in Nederland verdeeld door FishStar uit Maurik, waar ook Berlok de thuisbasis heeft. Het merk heeft veel verdeelpunten in Nederland. Informatie:  info@fishstar.nl

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.