Mooi jaargetijde voor de Crazy Vibes

04 juni 2018 | Redactie

Het moet lopen wanneer de roofvis geen notie neemt van de Crazy Vibes van Effzett, wanneer deze door het water getrokken wordt. Het roofvismerk van DAM zorgt met deze nieuwe druktemaker voor heel wat commotie onder water, en het zal niemand verbazen wanneer snoek en roofblei er in de bovenste waterlagen momenteel aardig op losgaan.

 

Druktemakers eerste klas...

 

Crazy Vibes

Laat je de ‘Vibes’ wat dieper zwemmen – en dat kan makkelijk door hem gewoon wat langzamer binnen te draaien – dan valt hij wat vaker ten prooi aan snoekbaars en baars. De Crazy Vibes is gemaakt van zacht pvc, met daarachter een Colorado spinnerblad als staart. De enkele dreg onderaan de body is voldoende om de roofvis goed te haken en doordat deze dreg aan de onderzijde hangt, is de balans van dit 'FZ' kunstaasje erg goed.

 

 

Een mooie roofblei op de 'Vibes' van Effzett-prostaffer Arend Burger...

 

DAM Effzett

Gezien in 6 en 9 cm lengte (zonder spinnerblad gemeten) in de gewichten van respectievelijk 14 en 41 gram. De Crazy Vibes laat zich als een speer inwerpen, dus staat hij garant voor grote afstanden, handig wanneer de roofblei bijvoorbeeld in de volle stroming van de rivier jaagt, in plaats van langs de kant. Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

 

In mooie kleurtjes...

 

 

Het kan wel eens een mooie juni-maand worden voor de Vibes...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.