Predator2 hengelserie Savage Gear voor alle technieken

06 juni 2018 | Redactie

Met de nieuwe Multi-Purpose Predator2 serie roofvishengels heeft Savage Gear een breed aanbod neergezet waar elke roofvisser uit kan kiezen. De serie bestaat uit spinhengels, doodaashengels en hengels voor jerkbaits, ultra-light en shadvissen. Gemaakt van high modulus carbon met stevige donkere EVA handgrepen.

 

Onmiskenbaar de kleuren van Savage Gear...

 

Savage Gear

Het maken van roofvishengels is het merk Savage Gear wel toevertrouwd. Met al veel specialistische hengels op haar naam, heeft het roofvismerk van Svendsen Sport de laatste jaren hard gewerkt aan een complete producten-range. Ook qua hengels. De Multi-Purpose Predator2 serie voegt daar nog eens een fraaie betaalbare range aan toe.

De Trigger...

Of de Spin...

 

Predator2 Spin

De range bestaat uit drie hoofdgroepen: de Predator2 Spin, de Predator2 Trigger en de Predator2 Baitfish. Alle groepen hebben de sterke en gevoelige tweedelige high modulus carbon blanks. De lichtste uit de Spin serie is een stokje van 221 cm en een werpgewicht van 3-10 gram. Met een fijngevoelig topje is deze 111 gram lichte hengel zeer geschikt voor streetfishing met klein kunstaas. De zwaarste uit deze 14-delige range is een 259 cm hengel met een werpgewicht van meer dan 150 gram. Dat is dan nog niet de langste, want dat is een 274 cm lang trio met werpgewichten van 5-20; 10-30 en 15-42 gram.

 

 

Een range met een ruime keuze...

 

Triggergreep

De Trigger en de Baitfish range uit de Predator2 serie bestaat uit 9 hengels met een triggergreep (Trigger) en één hengel voor het doodaasvissen van 3 lb en een lengte van 304 cm. Alle Predator2 hengels zijn naast de EVA handgrepen en dezelfde carbon blanks tevens uitgerust met

CCS Sin Guides, Savage Gear Gold label DPS R/S reelhouders en voorzien van Ready to fish Deluxe rod bags.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.