Buster boten gewild dankzij ‘Fish’ opties

07 juni 2018 | Redactie

Een beetje jaloers mag je best zijn wanneer je achter de pc te horen krijgt dat er weer een sportvisser voorzien is van een echte Buster visboot, terwijl buiten de zon schijnt en de vissen bijna op de kant springen. Van Wieren watersport in Sneek, exclusief dealer van de Buster boten in Nederland, leverde onlangs een prachtige Buster XL Pro met Yamaha F115 motor aan een sportvissende klant.

En weer een fraaie Buster naar een tevreden vissende klant…

 

Yamaha Motor Europe

De in Finland gebouwde Busters – door Yamaha Motor Europe in ons land verdeeld en via de exclusieve dealer Van Wieren watersport verkrijgbaar - zijn er in veel uitvoeringen en afmetingen, en beroemd vanwege hun supersterke aluminium carrosserie. Niet voor niets is de Buster een geliefd merk bij verhuurbedrijven in Scandinavië, waar je ‘hufterproof’ uitvoeringen voor een dagje kunt meekrijgen om te vissen.

 

Supermooi afgewerkt interieur met luxe stoelen…

 

Van Wieren watersport

Van Wieren heeft niet alleen ervaring met de Busters, maar ook met de diverse opties en uitvoeringen zoals de vrij nieuwe Fish-pakketten die speciaal voor enkele Busters zijn uitgekomen. Zo kun je een Buster S voorzien van een Fish-uitvoering en ook de Buster M tot een vismachine omtoveren.

 

Een scherp sturende Buster tijdens de Yamaha Proefvaardag op 27 mei jl. Goed vasthouden kan soms geen kwaad…

 

Buster

Ook de eigenaar van de Buster XL Pro die Van Wieren leverde, liet de boot naar zijn additionele wensen uitvoeren. Zo heeft de nieuwe eigenaar een traanplaat dek op de boot, om vanaf het voordek al vliegvissend het nuttige met het aangename te verenigen. En aangezien de grotere Busters zoals deze XL Pro moeiteloos kunnen schakelen tussen zoet en zout water, ben je als sportvisser meteen uitgerust voor zowel een dagje zeebaarsvissen als een dagje met de streamerhengel op de snoek. Meerdere opties, zoals hengelhouders en een bun zijn eveneens mogelijk om te laten monteren.

 

Voor werk en recreatie tegelijk…

 

XL Pro

De XL Pro is de robuuste versie van de XL, geschikt voor zowel werk als ontspanning. Robuust en onzinkbaar tegelijk is deze boot bovendien uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende professionele en recreatieve doeleinden onder de meest veeleisende condities. Ongeacht waarvoor de Buster XL Pro wordt gebruikt; met tal van opties kan deze alleskunner tot in detail specifiek geschikt worden gemaakt. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klop eens aan bij Van Wieren, of bekijk online alvast wat specificaties en opties voor de Buster boten.

 

Het kan altijd nog groter: zoals deze Buster Phantom tijdens de Yamaha Proefvaardag op 27 mei jl. in Biddinghuizen…

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.