Beyond the Horizon; van bad-ass tot visgids

10 juni 2018 | Redactie

​Beyond the Horizon vertelt het verhaal van Rankin Jackson’s in Guanaja (Honduras), een paradijs voor vliegvissen en het toeristische tropische leven, maar ook een gevaarlijke plek waar drugssmokkel een laatste middel is om te overleven voor veel mensen, naast allerlei andere gevaren als orkanen, corruptie, armoede en ziektes – in Honduras zelf, maar ook in de omringende Caribische eilanden.

Overleven dankzij het vliegvissen op permits...

 

Permit

Voor Rankin Jackson was dit half-criminele leventje lange tijd realiteit, totdat het vliegvissen min of meer zijn leven redde. De belangrijkste vissoort hier, de permit, herstelt zich beetje bij beetje van een groeiende catch & release mentaliteit en bracht Rankin tot een kleine fly lodge: Fly Fish Guanaja. Voor Rankin en andere eilandbewoners een andere vorm van inkomsten en een vorm van leven waar de locals zich in kunnen vinden zonder de bad-ass uit te hangen…

 

Bekijk hieronder de trailer van deze fraaie Cold Collaborative productie. Voor de hele - prijsgenomineerde - film van 25 minuten klik je hier.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.