Suzuki Proefvaardag op Marina Eemhof in Zeewolde

12 juni 2018 | Redactie

Aanstaande zondag 17 juni houdt Suzuki een Proefvaardag in de 'natuurlijke omgeving’ bij de Marina Eemhof in Zeewolde. Deze dag is een prima gelegenheid om kennis te maken met Suzuki's boten en buitenboordmotoren. Deelname is gratis en jong en oud is welkom tussen 11 en 17 uur op het adres aan de Slingerweg 9 te Zeewolde.

Aanstaande zondag 17 juni in Zeewolde...

 

Suzuki Marine

Suzuki Marine presenteert in Marina Eemhof een grote selectie uit de line-up: innovatieve buitenboordmotoren met Suzuki Keyless Start en vermogens uiteenlopend van 2,5 pk van de draagbare DF2.5 tot maar liefst 350 pk van de DF350A – het innovatieve zescilinder vlaggenschip van Suzuki. De buitenboordmotoren met het innovatieve Suzuki Keyless Start zijn eenvoudig te starten met een druk op de knop van een gepersonaliseerde afstandsbediening.

 

De weersvooruitzichten zijn niet slecht...

 

Divers gamma

Net zo divers als het motorengamma van Suzuki Marine zijn de boten waarachter ze hangen: van stijlvolle sloepen en rubberboten met een lichtgewicht aluminium bodem tot razendsnelle RIB's. Meld je aan voor de Proefvaardag en laat je verrassen.

 

Keyless Start van Suzuki...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.