EBBM: loodvrij vissen en varen

12 juni 2018 | Redactie

Loodvrij varen? Wat nu weer, denken de lezers. Maar in feite is elektrisch varen met behulp van een elektromotor die gevoed wordt door een lithium-ion accu natuurlijk loodvrij 2.0! Bij het aanstuwen van je elektromotor, fishfinder of voerboot is EBBM dé winkel voor elektrisch varen en vissen. Deze webshop heeft diverse opties voor het varen zonder lood-accu’s, onder meer dankzij de merken Rebelcell en Jarocells.

 

Een elektrische boegmotor of trollingmotor wordt dubbel zo milieuvriendelijk met een li-ion accu...

 

EBBM.nl

Maar laten we niet te hard van stapel lopen; voorlopig heeft de meerderheid van de varende sportvissers nog de lood-accu om de elektrische vloot vooruit te branden en daar is niks mis mee. Ook voor die lood-accu’s ben je nog altijd welkom bij EBBM. We kennen inmiddels de voor- en de nadelen en iedereen weet een lithium-ion accu vele malen lichter, duurzamer en in ieder geval loodvrij is. De aanschafprijs ligt hoger dan die van de lood-accu, maar ook die prijzen dalen en smeer je het uit over een jaar of tien levensduur, dan ben je per jaar misschien wel minder kwijt.

 

Ook de prijzen worden vriendelijker bij de lithium-ion accu's...

 

 

Wedstrijdvissers en visgidsen, zoals Sean Wit op de foto, kunnen niet meer zonder hun 24V100 li-ion accu...

 

Lithium-ion

Lithium-ion accu’s vind je in voldoende mate bij EBBM.nl. In de hengelsport zijn de merken Rebelcell en Jarocells de bekendste. Daarom is er voor de liefhebbers van een li-ion accu een leuke actie bedacht. Bij aanschaf van een 12V of 24V fishfinder-accu van die twee merken, is er nu tijdelijk een keycord voor de afstandbediening cadeau. Stap je in de toekomst met een loodvrije accu, dan heb je dit cadeautje er in ieder geval bij als schouderklopje voor je milieubewuste keuze! Kijk op de website voor aanbiedingen, modellen en prijzen.

 

 

Ideale opties voor de karpervissers met voerboten en elektromotoren achter de rubberboot...(foto Peter Vlasveld)

 

EBBM heeft vijf verschillende merken li-ion accu's op voorraad...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.