De Paddle: hij swingt, schudt en flankt…

15 juni 2018 | Redactie

De Paddle van Rozemeijer luistert officieel naar de naam ‘Pike Strike Paddle’. De gevormde shad is een gekende vanger van grote snoek. Met zijn 17 cm lengte is dat ook geen wonder. Deze Paddle kun je prima binnenvissen met een jigkop maar ook met een shallow screw montage met onderhangende dreggen. Een bewezen softbait van Rozemeijer met bijzondere aantrekkingskracht.

 

Met Shallow Screw montage…

 

Rozemeijer

Bij een shad in dit formaat ben je misschien geneigd een lichte loodkop te gebruiken, en terecht. Maar pak je in plaats daarvan een zwaardere loodkop, dan kun je de 36 gram zware Rozemeijer Paddle ook in de diepere waterlagen voorhouden aan de baars, meerval en de snoekbaars, want ook daar weet hij roofvis te verleiden.

 

 

 

 

 

Een hapklare brok van 17 cm...

 

Paddle

Vis je de Paddle binnen, dan is het een attractieve forse kluif voor de rovers, die swingt, schudt en flankt. Met zijn brede buik en smalle rug en grove spikkels op de rug voor meer vibraties, is het een opvallend silhouet voor de roofvis. Natuurlijk is hij op zijn best wanneer hij met licht werpgewicht over de planten wordt getrokken, om daar de grote snoeken omhoog te lokken. De Paddle heeft  haakindicatoren op de rug voor de haakmaten 2/0, 4/0 , 6/0 en 8/0.

 

Klik hieronder om de actie van de Paddle te bekijken.

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.