Navico en C-MAP gaan samen

02 juli 2018 | Redactie

Navico - 's werelds grootste fabrikant van scheepvaartelektronica - en C-MAP een toonaangevende leverancier van digitale navigatieproducten voor de recreatieve en commerciële maritieme markt, kondigden vandaag aan dat beide bedrijven zijn samengevoegd. Met onmiddellijke ingang wordt C-MAP een ander krachtig merk in het Navico-portfolio - naast Lowrance®, Simrad® en B & G®. 

 

 

De Navico Groep ("Navico") ontwikkelt en produceert maritieme elektronica en digitale diensten voor de recreatievaart, sportvisserij  en commercieel gebruik onder de merknamen C-MAP, Simrad, B & G en het onder varende sportvissers op zowel het binnenwater als op zee zeer populaire Lowrance. 

 

Het assortiment omvat geavanceerde sonar- en navigatie-oplossingen, inclusief GPS, mapping en kaartplotters, multifunctionele displays, radar, gyrokompassen en VHF-radio's. Als onderdeel van het kernaanbod, ontwikkelt Navico Groep ook digitale services die een naadloze verbinding bieden op de verschillende apparaten aan boord.

 

samen 02

Onder varende sportvissers op zowel het binnenwater als op zee is de apparatuur van Lowrance onverminderd populair.

 

Navico's hoofdkantoor bevindt zich in Noorwegen en de groep heeft ongeveer 1.500 werknemers. De producten zijn wereldwijd verkrijgbaar en ook in onze Lage Landen te koop bij diverse dealers, waarvan er diverse ook zijn gespecialiseerd in toepassingen voor de sportvisserij.

 

Voor meer informatie over de merken Lowrance, Simrad, Simrad Commercial, B & G en C-MAP naar www.lowrance.com - www.simrad-yachting.com - www.navico-commercial.com - www.bandg.com en www.c-map.com


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.