World Crank Elite 2018 van start

04 juli 2018 | Redactie

Met ieder een podiumplaats van de World Crank Cup 2017 op zak gaan Willem Stolk, Arnaud Briere en Kevin Hernandez drie dagen op rij met elkaar de strijd aan om de individuele World Crank Elite 2018. Op 5, 6 en 7 juli trekken zij er van 10.00 uur tot 19.00 uur op uit in een zeer omvangrijk wedstrijdgebied dat is uitgezet in het Benedenrivierengebied. Het doel is de meeste én de grootste baars, snoek, snoekbaars en roofblei te vangen én dat enkel en alleen met crankbaits als (kunst)aas.

 

 

world crank cup 2018 02
Willem Stolk vorig jaar eerste tijdens binnen het grote internationale deelnemersveld in 2017 en nu dus aan start tijdens de World Crank Elite 2018.

Zo kunnen er gedurende wedstrijddagen punten worden vergaard en zal degene met de meeste punten met de prestigieuze Cup aan de haal gaan. De deelnemers zijn volledig aan eigen vis- en vaarskills overgeleverd, want buiten een neutrale cameraman en marshall is er verder niemand aan boord. Naar verwachting wordt het een zeer actieve en spectaculaire wedstrijd, waarbij snel varen, effectief werpen én de juiste tactische keuzes centraal zullen staan bij de zeer ervaren Stolk, Briere en Hernadez.

world crank cup 2018
Ook de Fransoos Arnaud Briere gaat alles op alles zetten!

Check Dé Roofvis Facebookpagina voor dagelijkse updates!

world crankc cup 04
Met Kevin Hernandez is Frankrijk zeer goed vertegenwoordigd, het is echter niet te verwachten dat Hernandez veel rekening gaat houden met zijn landgenoot.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.