Opnieuw jeugdboot Sharkatag

07 juli 2018 | Redactie

Op 19, 20 en 21 juli as. vindt vanaf Neeltje Jans opnieuw het inmiddels gerenommeerde evenement Sharkatag plaats. De organisatie ligt deze editie niet langer bij Sportvisserij Nederland, maar is volledig in handen van de schippers van de deelnemende charterboten. En ook dit jaar vaart er op zaterdag 21 juli weer een speciale Jeugdboot mee, waarop zowaar na enige afzeggingen nog kids mee kunnen…

 

Ben je tussen de 10 en 15 jaar oud en lijkt het je spannend om een heuse haai te vangen, vraag je ouders dan om je snel op te geven. Snel handelen is inderdaad nodig, want de vrij gekomen bootplaatsen zijn zó weer volgeboekt!

 

Goede begeleiding

Vanzelfsprekend zorgen de schipper en zijn bemanning voor een veilige omgeving aan boord en staan ervaren vissers paraat om je waar nodig te helpen met vissen.

 

 

opnieuw jeugdboot sharkatag 02

opnieuw jeugdboot sharkatag 03

Geloof maar dat je veel te vertellen hebt, nadat je bent mee geweest op haaienexpeditie!

 

De jeugdboot vertrekt op zaterdag 21 juli om 9.00 uur vanaf het voormalige werkeiland Neeltje Jans, halverwege de bekende Stormvloedkering in de monding van de Oosterschelde. Rond 15.30 uur vaart de boot weer binnen en kun je je ouders, familie en vrienden vertellen over de avonturen die je hebt meegemaakt.

 

Na afloop ontvangt iedereen een leuke attentie en heb je de grootste vis van de dag weten te vangen, dan win je nog een leuke prijs ook! 

 

opnieuw jeugdboot sharkatag 04

 

Deelnemen?

De kosten voor deze dag bedragen € 40,00 per kind. Eten en drinken moet je zelf meenemen, maar alles wat je nodig hebt voor het vangen van zo’n mooie gevlekte gladde haai -hengels, materiaal, aas en alles wat rest- is aan boord aanwezig en gratis te gebruiken. Behalve de haaien natuurlijk - die moet je zelf vangen! 
Vraag je ouders dus om zo spoedig mogelijk contact op te nemen met Team de Jeugdboot van DutchFishingStuff: info@dutchfishingstuff.nl
Zij kunnen je ouders alle informatie geven en wie weet behoor jij dan tot de gelukkigen die mee mogen op haaienexpeditie!


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.