Floatplus met gratis montage bij Fish Inn Hengelsport

05 juli 2018 | Redactie

Je kunt er als bellyboatvisser niet omheen, het Floatplus-systeem is razend populair aan het worden. Met dit systeem verander je jouw bellyboat binnen enkele seconden naar een elektrisch voortgestuwd vaartuig. Met het Floatplus-systeem komen onbereikbare visplekken ineens binnen handbereik te liggen. Ook kan er gerust uitgevaren worden op dagen dat je normaal de bellyboat thuis zult laten, windkracht 4 is dan ook geen probleem op groter water.

Klik hier voor meer informatie!

 

Montage inbegrepen bij Fish Inn

Het Floatplus-systeem wordt doormiddel van een bijgeleverde pad onder jouw bellyboat bevestigd. Deze pad is voorzien van een rail waar de Floatplus motor gemakkelijk in geschoven wordt. Het koffertje wordt achter het zitje neergezet of op de bladders van de bellyboat gemonteerd. Omdat het zelf lijmen van de montage pad een drempel voor mensen kan zijn is dit bij de Floatplus systemen die Fish Inn verkoopt inbegrepen. Een belletje naar de winkel is voldoende, kom vervolgens met jouw bellyboat naar de winkel en het systeem is binnen drie uurtjes gemonteerd. Na 24 uur kun je gebruik maken van het systeem en voel jij je als een koning op het water!

 

Floatplus 02

 

De krachtbron van het Floatplus-systeem.

De hoge kwaliteit 12 volt 41.6 Ampere LG lithium accu zorgt er vervolgens voor dat er maar liefst tot 20 uur verticaal, tot 12 uur snel diagonaal en tot 6 uur trollend gevist kan worden. Zoals je ziet zal er een wereld voor je open gaan, zelfs een visweekend zonder oplaadmogelijkheden vormt geen probleem voor dit systeem. Als u zich af vraagt wat dit allemaal weegt zult u stijl achterover slaan. Het complete systeem weegt namelijk maar 5.8 kg.

 

floatplus 03

Bestellen? Klik op de foto… of lees verder.

 

Bestellen

Wil je graag een Float Plus-systeem gemonteerd hebben, bel dan met 077-3541449 of een mailtje sturen kan natuurlijk ook naar Info@Fishinn.nl. woon je te ver weg en wil je het systeem graag zelf monteren dan kun je het systeem gemakkelijk online bestellen. Het systeem wordt dan binnen een werkdag zónder verzendkosten binnen Nederland verstuurd.

Lees meer over:
Bellyboaten FloatPlus-systeem

Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.