Savage Gear: na de eendjes en de vleermuizen nu 3D Snakes en 4D Pikes

09 juli 2018 | Redactie

Savage Gear is een van de meest succesvolle merken van het moment. Is het niet vanwege de vangkracht van hun vernieuwend kunstaas, dan is het altijd nog succesvol met tal van opvallende creaties die het merk op de markt brengt. Bij de laatste EFTTEX in Amsterdam waren er publiekstrekkers in de vorm van een supergrote softbait in de vorm van een 4D Line Thru Pike en een kronkelende hardbait genaamd 3D Snake…

 

Snakes...

 

4D Pike

De 4D Line Thru borduurt voort op het populaire en effectieve 4D en 3D principe van Savage Gear, waarbij een imitatie en soms zelfs 100% gietvorm als basis dient voor het kunstaas. De nieuwe 4D Line Thru Pike die op de EFTTEX werd gedoopt, komt uit in drie afmetingen: 25, 36 en liefst 48 cm. Het spreekt voor zich dat de 36 en 48 cm versies vooral bedoeld zijn om vanuit een boot te slepen (trollen), maar de kleinste van 25 cm kun je aan een stevige hengel ook werpen, gezien zijn gewicht van 110 gram.

 

Klik hieronder voor een filmpje van de Pike.

 

 

4D Line Thru Pikes...

 

Snakes

De gesegmenteerde 3D Snakes zijn opvallende kronkelaars die aan de oppervlakte of er net onder kunnen worden binnengedraaid dankzij twee bevestigingsogen. De slangen komen in drie kleuren (waaronder een Blackadder) en in de afmetingen 20 en 30 cm. Na de lange traditie van levensechte kunstaasjes in de vorm van bijvoorbeeld een eendje of een vleermuis, dan laat savage Gear nu de slangen los. Binnenkort in de winkels!

 

Klik hieronder voor een filmpje van 3D Snake.

 

 

De 3D Snake in de EFTTEX etalage...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.