Vaarklare deals EBBM.nl voor een zorgeloze zomer

10 juli 2018 | Redactie

Wanneer je vakantiegeld nog niet helemaal op is, wijzen we op een serie mooie aanbiedingen die EBBM.nl heeft samengesteld. Deze speciaalzaak in Friesland onderscheidt zich meer en meer als ‘loket’ voor de sportvissers op het gebied van elektrisch varen. Met de complete sets die EBBM.nl als deals aanbiedt kun je direct wegvaren. Als je tenminste al een boot hebt natuurlijk…

 

Een mooie Budget set voor rond de 400,- euro - met een Minn Kota Endura C2...

 

EBBM

Een elektrische motor kopen is één ding; een elektrische motor compleet maken is een tweede. Er komt namelijk nog wat bij, zoals een accu, een acculader en bijvoorbeeld een spatvrije accubak en een zekering. En daar zorgt EBBM.nl nu voor met complete sets.

 

Toe aan een lithium-accu? Bekijk de vaarklare fluistersets met een Jarocells accu...

 

Minn Kota

Tevens kun je kiezen tussen de merken die de webshop van EBBM.nl levert, en ook kun je kiezen voor een Budget set. De Budget sets, zoals wij zagen voor een Minn Kota Endura C2 30 lb fluistermotor (rond de 400 euro!), houdt voor jou de prijs laag en levert desalniettemin een eersteklas Minn Kota set inclusief accu, acculader, zekering en accubak. Soms zelfs met gratis verzending. Bijzonder interessant voor de startende karpervissers die deze zomer een rubberboot gaan aanschaffen om de lijnen uit te varen en de karper te drillen buiten de plantenvelden in de oeverzone.

 

 

Vijf merken lithium-accu's op voorraad...

 

Budget deals

Voor de roofvissers zijn er natuurlijk altijd prima aanbiedingen om meteen mee weg te varen, ook tussen de Budget deals. Houd rekening met de boot die je hebt en de welke fluistermotor daarbij past. Voor een snelle berekening van de juiste stuwkracht die je nodig hebt moet je rekening houden met de lengte van je boot en ook de rompvorm. Bij twijfel even een belletje of mailtje naar EBBM.nl en je weet het zeker!

 

Meer weten? Kijk hier voor meer overzicht van de aanbiedingen, deals en vaarklare sets en natuurlijk voor de profi’s de krachtigste elektromotoren van Minn Kota, Haswing en Torqeedo en keuze uit liefst vijf merken lithium-ion accu's.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.