Suzuki Marine tiende jaar op rij populairste

28 juli 2018 | Redactie

Suzuki Marine was vorig jaar voor het tiende opeenvolgende jaar marktleider in Nederland. Hiermee behaalde Suzuki Marine een marktaandeel van 28%, bijna een derde van de markt. De jaarcijfers worden zoals gebruikelijk een halfjaar na het afgelopen jaar bekendgemaakt. De uitstekende resultaten van Suzuki Marine zijn extra opmerkelijk omdat 2017 niet een geweldig mooie zomer kende.

      

Niet alleen in Nederland populair...

 

Brede line-up

De verwachtingen voor dit jaar zijn opnieuw hoog, ook bij Geordy Bloem, General Manager Sales & Network. “We blijven innoveren om ons marktleiderschap te beklijven. We investeren in ons merk en in de dealerorganisatie en gaan de toch al brede line-up nog verder uitbreiden”, aldus Bloem.

 

 

Suzuki

Een belangrijk pluspunt van de buitenboordmotoren van Suzuki is dat de gebruikskosten ervan laag zijn, zegt Geordy. “En dat spreekt watersporters aan. We zijn er heel trots op dat Suzuki Marine al tien jaar het populairste buitenboordmotor-merk van Nederland is. Het is een blijk van klantwaardering waarmee onze passie en gedrevenheid, inclusief die van de dealerorganisatie, beloond wordt. Het motiveert ons om nog beter te presteren."

 

 

De nieuwe DF350A van Suzuki werd vorige maand gelanceerd...

 

DF350A

Het innoverende karakter van de Suzuki buitenboordmotoren speelt een grote rol. Zo is de in juni 2018 geïntroduceerde Suzuki DF350A een van de producten die een innovatieprijs gewonnen heeft, namelijk de NMMA Innovation Award 2017. Dit is al het negende model van Suzuki dat is voorzien van deze innovatie-award.

 

 

Populair ook onder sportvissers...

                                                               

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.