Praktisch Rozemeijer schepnet met steel voor streetfishing

29 juli 2018 | Redactie

Als streetvisser wil je tijdens het struinen door de straten geen last hebben van je bagage. Lichte bepakking is het devies en dus een handzaam tasje of rugzakje met materiaal en een schepnet die compact te dragen is en toch lang genoeg om vanaf de kades te kunnen scheppen. Rozemeijer kan je dit bieden.

 

Een prima Inner City duo voor streetfishing...

 

Inner City

De naam van dit handzame schepnet voor de streetvissers is ‘Inner City Telescopic Landingnet’. Een perfect net met een telescopische steel voorzien van een schouderband en een transportlengte van 70 cm. De uitschuiflengte van deze Inner City is 300 cm. Het rubber gecoat net zit in een frame dat in elke hoek verstelbaar is. Dit is perfect voor het landen van vis vanaf hoge kades of de laagste kant.

 

Een kantelbaar schepnet...

 

Rozemeijer

Het net is voorzien van snelsluitende EVA dop waarbij met één handeling de steel direct kan worden uitgeschoven. Een anti-stank hoes voor reukvrij transport in de auto, is inbegrepen bij de aankoop. De steel is ook los verkrijgbaar en past op vrijwel alle netten die van een schroefdraad voorzien zijn. Ook het Rozemeijer Inner City net (afmeting 55 x 45 cm) is los verkrijgbaar.

 

En een tot 3 meter uitschuifbare steel met schouderband...

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.