Praktische Shoulder Bag voor de actieve roofvisser

30 juli 2018 | Redactie

Niemand wil met deze warme dagen sjouwen met kilo’s bagage, dus ‘travelling light’ is de boodschap om de zomer door te komen. Bij Hengelsport Hendriks in Ermelo, onderdeel van Kampeerwereld Hendriks, zien we momenteel mooie rugzakken en vistassen in de afprijzing. Eén mooie en zeer praktische schoudertas van Spro willen we eruit lichten.

 

Lekker struinen of streetvissen met deze lichte schoudertas van Spro...

 

Spro Shoulder Bag

Met deze Spro Shoulder Bag heb je een functionele schoudertas, speciaal ontwikkeld voor de actieve roofvisser. Het compacte ontwerp van de tas zorgt ervoor dat je de tas snel en gemakkelijk om kunt hangen en mee kunt nemen. De riem van de tas loopt over de borst waardoor je niet snel ergens achter zult blijven hangen.
 

Inclusief twee tackleboxen bij aankoop...

 

Hengelsport Hendriks

Het grote hoofdvak van de tas bied ruimte aan twee tackleboxen, deze zijn inclusief. Daarnaast is er Eva  Foam gebruikt waardoor je snel en makkelijk van kunstaas kunt wisselen. Aan de tas vind je een karabijnhaak waaraan je bijvoorbeeld een onthaaktang kunt klikken. Daarnaast heeft deze schoudertas ook nog een holster waar je een tang in op kunt bergen.

 

Kijk voor deze en meer mooie luggage voor de actieve roofvisser op de webshop van Hendriks.

 

 

Compact en toch veel ruimte...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.