Niet te missen EBBM deals met Minn Kota en li-ion accu

01 augustus 2018 | Redactie

Als je van struinen houdt en op zoek bent naar een elektromotor op je rubberboot of visboot, moet je de website van EBBM.nl eens goed napluizen. Grote kans dat je een mooie set vindt waarmee je in één klap vaarklaar bent. EBBM biedt namelijk vaarklare sets aan, maar ook Budget-sets en enkele zeer aantrekkelijke sets met lithium-ion accu’s.

 

De Endura C2...

 

EBBM.nl

Met de complete sets die EBBM.nl als deals aanbiedt kun je direct wegvaren. Veel sportvissers vergeten namelijk wel eens dat je naast een elektromotor ook een accu nodig hebt, accukabels en een oplader. Wanneer je er dan ook helemaal veilig mee wil varen, plaats je de accu in een accubak. Nu zien we genoeg aanbiedingen en deals bij EBBM, maar eentje is wel erg mooi geprijsd. Het gaat om een Minn Kota 36 lb Endura C2, die als complete set wordt aangeboden met een Rebelcell accu voor net onder de 1000,- euro. De hele set bestaat naast de motor en de accu uit een acculader, zekering en accubak.

 

 

Complete set, vaarklaar...

 

Minn Kota

Voor de goede orde: de Endura C2 van Minn Kota is een zeer goede elektromotor met 2 jaar garantie, en de Rebelcell li-ion accu betreft een 50Ah model. Met een 50Ah Rebelcell accu kan met een Endura 55 tussen de 1 en 6 uur gevaren worden, afhankelijk van de snelheid. Deze motor wordt veel gebruikt voor roei- en visboten en voor kleinere sloepen of zeilboten.

 

Licht en duurzaam...

 

Composiet

De Minn Kota Endura 55 is verkrijgbaar met een 36 inch en een 42 inch schacht. Dit betreft het model met de kortere schacht (36 inch). De motorsteun is vervaardigd van speciaal composiet; onbreekbaar maar wel buigzaam. Alle Endura modellen zijn standaard uitgerust met een telescopische bedieningshandel. Tevens hebben de Endura's een standenschakelaar waarmee je de snelheid van de motor instelt: 5 stappen vooruit, een neutraal stand en 3 stappen achteruit. De Endura modellen zijn de stilste motoren in hun soort.

 

Meer weten? Kijk hier voor een overzicht van de aanbiedingen, deals en vaarklare sets en natuurlijk voor de profi’s de krachtigste elektromotoren van Minn Kota, Haswing en Torqeedo en keuze uit liefst vijf merken lithium-ion accu’s.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.