Rik Sieben Weebass prostaffer-consultant

03 augustus 2018 | Redactie

De 42-jarige fanatieke bellyboatvisser Rik Sieben is prostaffer-consultant van Weebass geworden. De tweevoudige Nederlands kampioen Bellyboat Vissen heeft een grote voorliefde voor het snoekbaarsvissen; een discipline die bij het hele Weebass team erg populair is. Rik zal nauw betrokken worden bij het ontwikkelen van nieuwe materialen van Weebass.

 

Siu de Moor en Rik Sieben

 

Bellyboat

Het verticalen met reel wordt steeds populairder in Nederland, waarbij veel snoekbaarsvissers ook nog een pelagisch te werk gaan. Weebass heeft van huis uit een groot assortiment hengels en reels voor crankbaits, maar dit materiaal blijkt ook uitermate geschikt te zijn voor de eerder genoemde visserijen. Dit bleef bij Rik ook niet onopgemerkt en bij een recent gesprek met Siu de Moor, general manager Weebass Benelux-Europe, kwam een voorstel om samen te gaan werken om nieuwe producten te ontwikkelen voor de bellyboatvisserij.

 

 

Het testwerk is al begonnen...

 

Weebass

Weebass zal binnenkort met nieuwe shads uitkomen voor de Nederlandse snoekbaarsvisserij, waarbij Rik een grote inbreng zal hebben bij de ontwikkeling en sommige shads ook naar zijn naam gaan luisteren… Als het even kan zal de productie er van ook in Nederland zijn.

Er zijn al zeer betaalbare bellyboathengels van Weebass op de markt en daarom zal volgend jaar een assortiment in het middensegment geproduceerd gaan worden en alweer zal Rik hier zijn stempel op drukken. Weebass heeft uitstekende reels in alle prijsklassen, maar ook bij deze producten zal met Rik samengewerkt worden aan een speciale bellyboatreel.

 

Kijk voor de producten van Weebass in de speciale ProShop.

 

 

Snoekbaars it is !

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.