Drie handige MadCat Profi River Rigs voor de meerval

05 augustus 2018 | Redactie

De MadCat Adjusta Profi River Rig - Deadbait is een handige kant-en-klare onderlijn die speciaal is ontworpen voor het bodemvissen op snel stromende rivieren met een aasvis van 25 tot 32 cm. Geschikt voor meerval maar ook voor grote snoek…

Kant-en-klaar voor de meerval…

 

MadCat 

Deze MadCat Adjusta Profi River Rig - Deadbait onderlijn van MadCat is geknoopt van 1 mm dik MadCat Ultra Soft Mono en verder voorzien van hoogwaardige Mad Cat materialen. Wanneer je de rig zo uit de verpakking haalt, ziet het er zeer ingenieus uit. Wanneer je precies wil weten uit welke onderdelen en materialen de rig is samengesteld, kijk dan even naar het YouTube bouwplan onderaan de pagina. De MadCat Adjusta Profi River Rig  is verkrijgbaar in de maten S, M en L bij onder meer Fauna Hengelsport in Raamsdonksveer.
 

2
In een Deadbait uitvoering…

 

3
Of in een Worm en Squid uitvoering…

 

Worm en Squid 

Naast deze Deadbait-versie heeft MadCat deze meervalrig tevens uitgebracht in een LiveBait en een Worm en Squid-versie. Dankzij de kant-en-klare betrouwbare MadCat rigs kun je snel met je aasvis of je wormen naar de waterkant en dat scheelt vistijd! 

4
De MadCat Adjusta Profi River Rig – Deadbait…

 

5

 

 

Klik hieronder om een YouTube filmpje van de Deadbait rig te zien, getekend door Andy Steer.

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.