Hengeldiscount verleent tropische kortingen

07 augustus 2018 | Redactie

De immense winkel van HengelDiscount is weer op orde en nu zijn de magazijnen aan de beurt voor een verbouwing. Tijd dus voor wat tropische kortingen om ruimte te scheppen in de voorraad. Deze hengelsportspeciaalzaak staat wijd en zijd bekend vanwege het immense kunstaasaanbod, met als extra attractie de verbazingwekkende kortingen, die gelden t/m 11 augustus as. en kunnen oplopen tot wel 70%!

 

Even opgelet dus, kunstaaspikeur, Big Game jager of meerval enthousiast: ga even langs in de winkel of kijk op de vernieuwde webshop en doe bijvoorbeeld een flinke besparing op de aankoop van diverse modellen werpmolens, Savage Gear hengels en zelfs op de onvervalste Lamiglas hengels die over onze gehele aardkloot grote faam genieten.

 

Hengeldiscount-verleent-tropische-kortingen-02

Een flink afgeprijsde Stradic 1000HG…

 

Kunstaas

De kortingen vliegen je om de oren en zoals gezegd in alle disciplines. Sommige zijn bijna te mooi om waar te zijn! Wat te denken van Rapala kunstaasjes voor slechts € 5,-! Misschien wel het populairste en bovendien een van de oudste kunstaasmerken ter wereld. Kijk op deze pagina om de modellen te zien die voor een habbekrats weggaan. 

 

Hengeldiscount-verleent-tropische-kortingen-03

Kijk snel want de voorraden slinken gauw met deze aanbiedingen…

 

Maar ook het beroemde Heddon kunstaas uit de VS is nu wel heel aantrekkelijk geprijsd en HengelsportDiscount staat toch al bekend vanwege het immense aanbod aan kunstaas. Te veel om op te noemen, dus neem snel een kijkje en mis niks in de kortingsperiode t/m 11 augustus 2018!

 

Hengeldiscount-verleent-tropische-kortingen-04

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.