Praktische hebbedingen uit de Mercury Collection

11 augustus 2018 | Redactie

Mercury timmert aan de weg en dankzij continue vernieuwing is het wereldwijd bekende merk ook onder sportvissers populair. En wanneer je dat merk als buitenboordmotor achter je boot hebt hangen, wil je dat laten weten ook. In de Mercury Collection vind je daarom allerlei gadgets, kleding en andere merchandise van Mercury.

 

Een fraaie degelijke multitool uit de Mercury Collection...

 

Natuurlijk kun je aan het dragen van een cap of een T-shirt denken, wanneer je in je visboot stapt, maar het aanbod van merchandise van dit merk is breder dan je denkt. Hieronder drie hebbedingen uit de Mercury Shop.

 

Multitool

De Richartz multitool van ToolTec uit de Mercury Collection is een handig stuk gereedschap waar onder meer een tang op zit, maar ook een draadknipper, vijl, schroevendraaier met 9 bitjes, een flesopener en een zaagje. Verkrijgbaar in een tasje voor aan je riem.

 

 

Een praktische MultiTec van Richartz...

 

Travel bag

De waterafstotende Travel bag uit de Mercury Collection kun je prachtig gebruiken aan boord van je visboot om kleding, eten of drinken in te doen. Gemaakt van hetzelfde Tarpaulin canvas waar ook vrachtwagenzeil van wordt gemaakt, is dit een sterke tas met roltop-sluiting en gesealde naden die prima tegen een stootje kan. Afmetingen 53 x 26 x 26 cm.

 

In sterk canvas...

 

Softshell jacket

Deze donkere softshell jacket van de Mercury Collection is een prima fraaie jas om in herfst of voorjaar te dragen, wanneer het nog te koud is voor zomerkleding en nog te warm voor winterkleding. De binnenzijde heeft een fleece bekleding die comfortabel aanvoelt. Met geritste zakken, een capuchon in de kraag en sluitende mouwen een superhandig kledingstuk aan boord.

 

Een comfortabele softshell...

 

Meer producten bekijken? Klik hieronder op de afbeelding om naar de collectie toe te gaan...

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.