Magazine: Dé Roofvis 127!

18 augustus 2018 | Redactie

Het lekkerste leesvoer haalt de rechtgeaarde roofvisser toch nog altijd uit het ouderwets papieren magazine Dé Roofvis. In aflevering 127 veel gave artikelen geschreven door auteurs die meedraaien aan de top van de Nederlandstalige roofvisscene. Nú in de winkel, en onderweg naar de abonnees!

 

 

In dit nummer de nodige mega-snoeken, zoals de onlangs door Wilfred van Nunen gevangen 132 cm lange gigant. Lees nú de vangststory!

 

 

Gaaf covershot door Chris Chew, die in het magazine een fraai artikel levert over zijn roofbleivisserij… Neem nu een voordelig abonnement op ons magazine: klik hier

 

 

 

Heilbot vangen aan een vliegenhengel zorgt voor een onvergetelijk avontuur! Sla de rubriek van Jeroen Schoondergang er maar eens op na!

 

 

Afgelopen jaren is Nederland een volwaardig ‘meerval-land’ geworden. De snorrenmannen worden niet alleen groter, ook worden er regelmatig goudachtige mutanten gevangen. Thomas Sintobin zette er een aantal op een rijtje!

 

 

‘Zoeken en puzzelstukjes leggen’ is een essentieel onderdeel van Simon Torenbeek zijn baarsvisserij. Dat er de nodige bakken aan boord komen, mag duidelijk zijn. Wát een kneiters!

 

 

 

In dit magazine een zeer uitgebreid interview met Luc Coppens. Hoofdredacteur Franklin Broeckx vroeg dit roofvisicoon het hemd van het lijf… Neem nu een voordelig abonnement op ons magazine: klik hier!

 

 

Johan Volkaerts, Kurt Van Rompaey, Frank De Preter en hun kompanen bedachten een ingenieus systeem waarmee inmiddels al heel wat bellyboaten zijn voorzien van een elektromotor.

 

 

Het Chinese Pearl Lake vormt het onderkomen van spectaculaire roofvissoorten. Martin Korner met een geweldige Yellowcheek!

 

 

De laatste jaren is Wim Russchen zich wat meer gaan toeleggen op het bevissen van de rivieren. Vooral in de warme zomermaanden rijdt hij met  auto en boot richting het mooie stromende water...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.