Fluistersnel vissen met de Haswing Osapian

29 augustus 2018 | Redactie

De lijn innovatieve elektrische buitenboordmotoren van Haswing Marine biedt voor de sportvisser een breed aanbod aan milieuvriendelijke en duurzame elektromotoren. Mede dankzij de bijbehorende accu's, laders en accessoires kun je een Haswing volledig aan je eigen wensen aanpassen voor optimale prestaties achter je visboot. De mooiste Osapians van dit merk vind je bij EBBM.nl.

 

Fluisterstil varen en vissen met de Haswing Osapian...

 

Haswing

Haswing elektrische buitenboordmotoren onderscheiden zich door een hoog uitrustingsniveau, een zeer goede prijsstelling en twee jaar garantie. Voor de sportvisser met een vaarklare rubberboot of visboot is de toegankelijke Osapian serie een zeer goede optie om achter de boot te monteren.

 

 

Osapian

Het gros van de Osapian modellen is voorzien van een duurzame 12 Volt motor en beschikbaar in een 30, 40 en 55 lbs uitvoering. De snelheidsregeling van de Osapian bestaat uit vijf standen vooruit en drie achteruit. De Osapian makkelijk draagbaar en dankzij de inklapbare en uitschuifbare stuurhendel ook compact.

 

 

 

Vaarklaar

De LED indicator op de motor informeert duidelijk over de actuele conditie van de accu. Bij EBBM.nl zijn meerdere Haswing Osapian uitvoeringen verkrijgbaar. De betaalbare Osapian 30 is bij EBBM verkrijgbaar in zwart en de Osapian 40 en 55 in wit. Ben je een liefhebber van power, bekijk dan de D55 Osapian die 55 lbs stuwkracht levert.

 

Wil je gelijk vaarklaar zijn met je Haswing Osapian elektromotor, kijk dan bij de aanbiedingen van vaarklare sets.

 

Vaarklare Haswing sets...

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.