Veel MadCat in meerval-assortiment HengelDiscount

31 augustus 2018 | Redactie

DAM heeft de laatste jaren de meervalmaterialen onder de naam MadCat flink uitgebreid. Er werden toonaangevende en doordachte producten uitgebracht zoals de Clonk Teaser kunstaasjes, de Smart Alarms, fraaie hengelseries en een A-static haken-range. Geen wonder dat je veel van dit merk aantreft in het meerval-assortiment van HengelDiscount.

Clonk Teasers met de A-static haken...

 

MadCat

Dat er achter het succes van het Duitse MadCat de Nederlandse meervalpionier Lucas van der Geest zit, is niet iedereen bekend. Lucas was al in de jaren negentig voorzitter van de Meerval Studiegroep in Nederland en schreef onder meer het boek Meervalkoorts, in een tijd dat het meervalvissen in Nederland nog in de kinderschoenen stond. Zijn kennis over het meervalvissen leidde bij MadCat onder meer tot de genoemde Clonk Teaser kunstaasjes en de A-static serie haken.

 

 

A-static haken

De A-static haken van MadCat anticiperen op het vermogen van de meerval om elektrische velden te detecteren dankzij hun fenomenale tastzin met baarddraden, receptoren en sensoren. Het metaal van de haken en dreggen in de A-static serie wordt grotendeels met kunststof bedekt, waardoor de kans dat de meerval onraad ruikt een stuk minder wordt.

 

 

Mooi kunstaas van MadCat...

 

HengelDiscount

Ook het populaire kunstaasje Clonk Teaser is uitgebracht als kunstaasje dat van A-static haken is voorzien. De twee enkele haken onder deze versie kunnen met wormen of ander aas ‘aangekleed’ worden. Klik hier voor het meerval-assortiment van HengelDiscount in Oldemarkt waar je onder meer deze speciale MadCat producten kunt tegenkomen.

 

 

 

Veel meervalproducten bij HengelsDiscount...

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.