Moderne Nomura spinmolens bij Hendriks Hengelsport

04 september 2018 | Redactie

Vis jij al met een Nomura molen onder je spinhengel? Misschien een vreemde vraag, maar het zou natuurlijk best kunnen wanneer je bij Hengelsport Hendriks in Ermelo bent gevallen voor dit vrij onbekende Aziatische merk dat met enkele fraaie werpmolens in de rekken hangt bij Hendriks en verdeeld wordt door Leonard Sports.

 

De Haru Trout van Nomura...

 

Nomura Aiko

Hendriks Hengelsport De Nomura’s zijn degelijke spinmolens die voorzien zijn van de meest actuele features. Bij Hendriks Hengelsport zagen we drie Nomura’s in de roofvisafdeling; de Aiko, de Haru Trout en de Kanji. De Aiko DH 1000 is een sterk molentje met dubbele slinger en 11 rvs kogellagers. Het gaat hier om een high-speed molen met een gear-ratio van 6.3:1.

 

De fraaie Kanji...

 

Haru Trout

De Haru Trout 1000 van Nomura  is een molen voor de kritische en ervaren sportvisser die met het beste materiaal wil vissen. De Haru Trout is licht van gewicht  en heeft een aluminium spoel met ‘grip band’ tegen het slippen van de lijn. De reservespoel is van graphite. Het molentje doet het uitstekend met zijn gear-ratio van 4.5:1, met name voor het ultra-light werk op de roofvis en voor het forelvissen.

 

De Aiko heeft een dubbele slinger...

 

Kanji FD 1000

De derde Nomura molen bij Hendriks is de Kanji FD 1000. Een perfecte allrounder met een sjieke uitstraling en herkenbaar aan de blauwe tinten op de spoel en de rotor. De Kanji heeft 12 rvs kogellagers, een fraaie aluminium handle en een fijn instelbare slip voorop. Naast de aluminium spoel krijg je er nog eens een één alu en twee graphite reservespoelen bij.

 

Klik hier om meer te weten over prijzen en verkrijgbaarheid van deze Nomura’s.

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.