Effzett Striker ook als Deeprunner doeltreffend

05 september 2018 | Redactie

De reeds verwachte dieplopende versie van de Effzett Striker is door DAM uitgebracht. De populaire ondieplopende Striker was al een hit onder de sportvissers en de roofvis zelf, maar met de dieplopende Deeprunner Striker kun je nu ook de diepere waterlagen bestoken.

 

Een doeltreffende Deeprunner variant...

 

Effzett Striker

De Deeprunner variant heeft dezelfde actie en dezelfde afmetingen als de gewone Striker. Het slangachtige voorkomen van de Striker en het volume wekt zeer efficient de agressie op van de roofvis. De body bestaat uit zeven segmenten die sterk aan elkaar vastzitten en de aanvallen van snoek, snoekbaars en roofblei zonder kleerscheuren kan overleven, mede dankzij de 25 kg breeksterkte van de constructie.

 

De Striker Deeprunner...

 

Deeprunner

De drijvende Deeprunner is een perfect aasje om mee te trollen vanuit de boot. Hij is stabiel en laat zich niet snel uit balans brengen. Met zijn 7,5,  10,5, 16,5 en 19,5 cm uitvoeringen lijkt hij op de ondieplopende Striker, maar als je de forse zwemlip ziet, weet je direct het verschil. Klik hier voor meer informatie en foto’s van de kleurvarianten.

 

Zoek de verschillen: de Striker Deeprunner (boven) en de gewone Striker (onder)...

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.