Last-minute met korting voor snoekreisje naar Varmland

09 september 2018 | Redactie

Zin in een last-minute naar Zweden om je nog even – met 15% korting – helemaal kogelrond te vangen aan de snoek – met baars en snoekbaars als ‘bijvangst’? Reageer dan snel op dit aanbod van Visreis.nl voor de bestemming Halle in de bekende regio Varmland, voor een mooi laatste deel van dit seizoen 2018…

Nog even iets groots vangen in Zweden dit jaar?

 

Varmland

Hälle Fishing Camp ligt op slechts 3,5 uur van Göteborg en 2 uur van Oslo, midden in de schitterende en ongerepte natuur van Varmland. Hier liggen de meren ‘Ränken’ en ‘Hugn‘ die met elkaar verbonden zijn en een zeer goede visserij op grote snoek bieden. Het is niet alleen de snoek maar ook snoekbaars en baars die een grote aantrekkingskracht hebben op de vissers die er al eens geweest zijn! Want als je hier eenmaal geweest bent, wil je zeker nog een keer terug. De combinatie van ongerepte natuur, topvisserij en prima authentiek verblijf maken dit tot een memorabele locatie voor alle gasten. 
 

02
Genoeg ruimte, rust en roofvis voor iedereen…

 

Hälle Fishing Camp 

Hälle Fishing Camp biedt eersteklas visserij. Ieder jaar worden snoeken van 120 cm en meer gevangen, maar ook grote snoekbaarzen en baarzen. Beide meren zijn gezamenlijk zo’n 20 km² groot en bieden meer dan voldoende ruimte en visstekken om een week of meer gericht te vissen op de lokale rovers.

 

3
Een mooie snoek tijdens het trollen…

 

Yamaha

Bij het verblijf zijn stabiele boten van aluminium (Linder) of kunststof (HR boot), uitgerust met moderne zuinige viertakt motoren van Yamaha. De boten zijn, naast de motor, uitgerust met een externe brandstoftank, hengelhouders, roeiriemen, anker en reddingsvesten. Het is ook mogelijk om een fishfinder en elektromotor te huren. Om het terugzetten van de vis te vereenvoudigen is elke boot ook voorzien van een onthaakmat.

 

4
Acht fraaie woningen op geruime afstand van elkaar…

 

Acht woningen

Op deze locatie zijn verschillende woningen die op ruime afstand van elkaar staan waardoor je volledig kunt genieten van je eigen rust en ruimte. Er zijn acht verschillende woningen die allemaal een volledig ingerichte keuken hebben met koelkast, vriezer, fornuis met oven, koffiemachine en toaster. Bij alle woningen is standaard een visboot met 4 pk motor inbegrepen. Voor de liefhebbers zijn er ook vijf kampeerplaatsen beschikbaar waarvan drie met elektra.

 

Meer weten over deze aanbieding? Kijk snel op de website en ‘trek je plan’!

 

5
Beleef de Zweedse natuur in al zijn pracht…


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.