Recordsnoek voor Wilfred van Nunen

14 september 2018 | Redactie

Grote snoeken spreken tot de verbeelding. Maar wat is groot? Een half sportvissersleven geleden kwam je met de vangst van een metersnoek in de plaatselijke krant. Tegenwoordig is die meter natuurlijk nog steeds een begerenswaardig formaat, maar allang niet magisch meer. Op de bekende social media komen zelfs met enige regelmaat ‘één-twintigers’ voorbij. Indrukwekkend, niet alledaags, maar toch ook niet echt zeldzaam. Maar boven de ‘één-dertig’? Dat is andere koek. Slechts weinigen mogen het voorrecht smaken zo’n vis in de armen te sluiten. Als het je gegeven is, dan is het de moeite waard er even bij stil te staan...

Wilfred van Nunen tijdens de Dag der Dagen, 132 cm lang: Esox Regina Lucius.

 


De Wob 2.0 geniet veel vertrouwen aan boord bij Wilfred van Nunen. Het was dan ook dit kunstaas dat The Queen of Pikes wist te verleiden.

 

Wilfred van Nunen levert regelmatig mooie bijdrages aan ons magazine. Deze die-hard roofvisser slaat geen week over zonder te vissen en het is niet vreemd dat de aangewezen persoon bleek een snoek van zulk ongekend droomformaat te vangen. Het volledige relaas van deze topvangst lees je in Dé Roofvis 127! 

Dit magazine ligt nu in de winkel, maar overweeg anders eens een zeer voordelig abonnement - check de volgende actie.


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.