Hengelsport IJmuiden: ook voor roofvisfanaten

18 september 2018 | Redactie

De ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op bij Hengelsport IJmuiden aan de Kromhoutstraat 56 in IJmuiden. Ronald Engelhart en zijn team hebben sinds de opening in juli hard gewerkt aan een droom van een hengelsportzaak met een breed aanbod prachtige merken en materialen voor met name zeevissers, roofvissers en karpervissers.

Een nieuwe wand vol kunstaas van Lieblingsköder...

 

Momoi

Je leest het goed; ook roofvissers kunnen hier hun hart ophalen in de stad die toch bekend staat om zijn zeevisserij. Met die deskundigheid op gebied van de zeevisserij is het natuurlijk dik in orde, maar ook roofvissers gaan likkebaardend tussen de schappen door met merken als Yuki, Hart, Reins,  Lucky John, Momoi en Luciox onderdak.

 

Ook Keitech is weer dik op voorraad...

 

Zeebaars

Echte roofvissers op baars, snoek en snoekbaars maken natuurlijk geregeld een uitstapje naar de zeebaars wanneer ze niet te ver in het binnenland wonen. Voor die categorie is Hengelsport IJmuiden helemaal de juiste plek. De hoeveelheid kunstaas loopt bijna uit de hand, ware het niet dat er goed geselecteerd wordt. De afdeling Fiiish met de beroemde zeebaarsvangers Black Minnow is gisteren weer helemaal aangevuld, en vorige week zijn de Japanse softbaits van Keitech (met onder meer de Easy Shiners) aangevuld en heeft men het merk Lieblingsköder in huis gehaald. Op de Facebookpagina kun je dit allemaal goed volgen. 

 

De Black Minnows voor de zeebaars (en snoekbaars!) mogen natuurlijk niet ontbreken...

 

Lieblingsköder

Lieblingsköder is een interessant merk. De Duitse producten hebben het laatste jaar een enorme opgang gemaakt bij onze Oosterburen en waren debet aan zeer goede vangsten op gebied van baars en snoekbaars. Het merk onderscheidt zich door het model, de kleuren, toebehoren en de lage prijs. Ook voor de zeebaars is dit een prima alternatief.

 

 

Zeven dagen open

Hengelsport IJmuiden is 7 dagen per week (!) open. Binnenkort een dagje naar zee in de buurt van IJmuiden? De koffie staat klaar, en het zeeaas is supervers uit eigen aquaria. Wip even aan en verbaas je over deze compleet nieuwe hengelsportspeciaalzaak.

 

Het staat er echt: 7 dagen per week open!

 

 

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.