De kick van een eendelige Berkley Urban Camo

20 september 2018 | Redactie

Je moet er even ruimte voor hebben in je auto, maar als je kickt op de ultieme actie van een eendelige dropshothengel voor een billijke prijs, dan heeft Berkley er eentje in de Urban Camo series voor deze klus. Deze Berkley Urban Camo ND Dropshot heeft een lengte van 191 cm en een werpvermogen van 3-7 gram, gemaakt met de Quadra Layer techniek.

Sublieme actie met licht materiaal… (foto Gwyll Mead)

 

Urban Camo 

Toegegeven, ideaal is het niet om een eendelige hengel te vervoeren. Een tweedelige stok kun je immers beter in de achterbak kwijt en ook onderweg naar het water prik je er niemand per ongeluk mee in de ogen. Maar wat is er mooier dan de actie van een eendelige hengel, wanneer je er een mooie vis aankrijgt, en wanneer zelfs de kleinere roofvissen vergeefs jouw mooie zwartrode Urban Camo in een hoepelvorm proberen te trekken. 
 

02

03

Een fraaie greep met mooie graphics…

 

Hengelsport Hendriks 

Mede door de Quadra Layer techniek met extra lagen vezels tussen het carbon, kent de eendelige Urban Camo ND 621M een snelle en gevoelige blank en een super sensitieve top. Bij het dropshotten kun je hierdoor de kleinste beweging aan een kunstaasje meegeven. Wanneer je overigens niet zo gecharmeerd bent van een eendelige hengel, kent de Urban Camo serie nog een hele rits andere (tweedelige) uitvoeringen, waarvan je een deel kunt terugvinden bij Hengelsport Hendriks, waar wij de eendelige 102 gram lichte versie van Berkley tegenkwamen voor een speciale Hendriks Actie Prijs. 
 

4
Quadra Layer techniek…

 

05
Met de sublieme ‘totale’ actie van een eendelige hengel…

 


Reactie plaatsen

 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.